Statistiky sobotního utkání v Opavě

Přinášíme tradiční číselné ohlédnutí za posledním zápasem Bohemians.

Statistiky sobotního utkání v Opavě

Bohemka v rámci utkání 30. kola změřila síly s Opavou. Zápas na tamním Městském stadionu skončil nerozhodným výsledkem (1:1).

První poločas se číselně v soubojích lépe vydařil Klokanům, kteří jich vyhráli o šest více. Klokani ovládli především prostřední část zápasu, kdy měli míč ve vlastním držení. Svoji převahu dokázali Bohemians přenést i do střeleckých pokusů. Mezi tři tyče pálili hned desetkrát. V počtu přihrávek překonali svěřenci trenéra Luďka Klusáčka hranici pětistovky.

Opava - Bohemians 1:1 (1:0)
Opava - Bohemians 1:1 (1:0)
Premiéru v základní sestavě Bohemians si odbyl obránce Daniel Kosek. Krom jedné střely přerušil pět opavských akcí. Od začátku byl mezi vyvolenými i Vojtěch Novák, který dvakrát s míčem úspěšně obešel protihráče. Forvard David Puškáč si na svém bývalém domácím stadionu zapsal jedenáct vyhraných útočných soubojů. Ligovou premiéru má za sebou i obránce Adam Kadlec, jenž přišel do hry za remízového stavu na závěrečných deset minut. Své první ligové minuty ovšem zvládl výborně, když vyhrál čtyři souboje a získal i jeden faul.