Rezervační systém na antigenní testování

Zajistěte si včas termín testu k nedělnímu utkání.

Rezervační systém na antigenní testování

Před nedělním derby proti Spartě budou mít fanoušci možnost nechat se otestovat antigenním testem přímo u Ďolíčku. Vzhledem k naplněné kapacitě doposud volných termínů se klub s laboratoří domluvil na přidání dalších termínů. Odběrové místo tedy bude k dispozici u vstupu do sektoru D (křižovatka ulic Sportovní a Vršovická) od 14:45 do 16:25. Pokud si chcete na test dojít až před utkáním a nerušit si tím květnový víkend, zablokujte si čas v rezervačním systému pod článkem. Testování provádí certifikovaná laboratoř (poskytovatel zdravotních služeb), která provozuje i samotný systém rezervací. Ve formuláři je potřeba vyplnit všechny údaje vyžadované centrálním evidenčním systémem ISIN.

>>> REZERVAČNÍ SYSTÉM <<<

TEST ZDARMA
Antigenní test můžete mít zdarma 1x za 72 hodin. Uhradí ho za vás vaše zdravotní pojišťovna. Abyste podmínku splnili i u Ďolíčku, nesmíte tedy tuto možnost využít jinde od pátečních 14:45. V opačném případě bude test zpoplatněn částkou 350 Kč.

VLASTNÍ TEST NEJDŘÍVE VE ČTVRTEK V 17:00!
Samozřejmě můžete při vstupu předložit i vlastní výsledek testu potvrzený odběrovým centrem nebo zdravotnickým zařízením. Rozhodný čas pro odběr je 72 hodin před výkopem. Starší test nemůže být dle pravidel LFA uznán. Pokud budete testováni ve čtvrtek, musí to být nejdříve v 17:00. U čtvrtečních testů tedy bude pořadatelská služba kontrolovat i čas výsledku. Důkladně si zkontrolujte, že je na potvrzení uvedený. U pátečních, sobotních a nedělních testů to není potřeba.

Co s sebou do Ďolíčku?
Co s sebou do Ďolíčku?
CO S SEBOU NA STADION?
1.
PCR test potvrzený odběrovým centrem nebo zdravotnickým zařízením, případně antigenní test potvrzený odběrovým centrem nebo zdravotnickým zařízením. Stačí také lékařské potvrzení o prodělaném onemocnění COVID-19 v předchozích 90 dnech, případně potvrzení Ministerstva zdravotnictví o dokončeném očkování, kdy od poslední dávky uplynula lhůta 14 dnů. Na test můžete jít nejdříve ve čtvrtek v 17:00. Dřívější testy neplatí.
2. Vytištěný a vyplněný screeningový dotazník (ke stažení pod článkem). Teplota vám bude změřena u vstupu.
3. Vytištěný hometicket s vaším jménem.
4. Doklad totožnosti pro kontrolu u vstupu.