Kompenzace pro permanentkáře

Staňte se Superklokanem a získejte speciální šálu.

Kompenzace pro permanentkáře

Přinášíme vám upřesněné informace ke kompenzacím za nevyužité permanentky. Fanouškům Bohemians nabízíme dva druhy, o které mohou požádat. Jedním je finanční kompenzace, druhým je kompenzační balíček nazvaný #SUPERKLOKAN.

A. VRÁCENÍ PENĚZ
Pokud si zvolíte tuto variantu, vrátíme vám poměrnou částku z ceny vaší permanentky. U kategorií VIP Gold, VIP Silver a Premium+ to bude část za 12 utkání, na zbylých 5 zápasů jste měli garantovanou možnost přijít. U standardních permanentek bude kompenzace ve výši 12-14 utkání podle toho, zda jste permanentku využili pro získání vstupenky na poslední zápasy s Libercem a Spartou. Od poměrné částky bude vždy odečtena částka 100 Kč, která představuje administrativní poplatek spojený s prodejem (výroba plastové karty, provize ticketingové společnosti, náklady na personál...). Podmínky a postup najdete v další části článku.

B. KOMPENZAČNÍ BALÍČEK #SUPERKLOKAN
Zaregistrovali jsme ohromné množství reakcí, že vrácení peněz u vás nepřipadá v úvahu, protože Bohemka jako taková za situaci nemůže a za každou cenu jí chcete pomoci zmírnit dopady koronaviru. Těm z vás, kteří se rozhodnou klubu ukázat své ohromné zelenobílé srdce a vzdají se nároku na finanční kompenzaci, věnuje klub na vlastní náklady vyrobený kompenzační balíček, který bude obsahovat unikátní produkty vyrobené v přesném množství a jinde neprodejné. Pro takové fanoušky jsme zvolili oslovení #SUPERKLOKAN a to bude také motivem. Připravíme pro vás speciální šálu, náramek, placku a vaše jméno bude uvedeno na speciální děkovné tabuli #SUPERKLOKANI, která bude v Ďolíčku umístěna minimálně po celou sezonu 2021/2022. Ze čtyř možností si můžete sami vybrat jednu, dvě, tři nebo všechny. Podmínky pro získání najdete níže.

JAKÝM ZPŮSOBEM POSTUPOVAT?

A. VRÁCENÍ PENĚZ
1. Vyplňte formulář Vrácení peněz (ke stažení pod článkem).
2. K formuláři přiložte fyzicky permanentku, kterou musíte vrátit klubu.
3. Osobně nebo doporučeným dopisem doručte obojí do Ďolíčku do fanshopu v jeho otevírací době nejpozději do 4. června 2021. Otevírací doba fanshopu ZDE. Mimo otevírací dobu fanshopu můžete odevzdat po předchozí telefonické dohodě v sekretariátu Bohemians.
4. Při osobním odevzdání obdržíte obratem potvrzený kupon, abyste mohli případně využít zvýhodněnou cenu nové permanentky. Pokud odevzdáte žádost a kartu korespondenčně, bude váš kupon připraven u obsluhy při předprodeji nových permanentek.
5. Do 30. června 2021 klub vrátí poměrnou částku na bankovní účet uvedený v žádosti.

Speciální šála pro permanentkáře
Speciální šála pro permanentkáře
B. KOMPENZAČNÍ BALÍČEK

1. Vyplňte formulář Balíček (ke stažení pod článkem).
2. Osobně nebo doporučeným dopisem doručte do Ďolíčku do fanshopu v jeho otevírací době nejpozději do 30. června 2021. Otevírací doba fanshopu ZDE. Mimo otevírací dobu fanshopu můžete odevzdat po předchozí telefonické dohodě v sekretariátu Bohemians. Podepsaný a naskenovaný formulář můžete také zaslat e-mailem na eliska.machova@bohemians1905.cz.
3. Při osobním odevzdání obdržíte obratem potvrzený kupon, abyste si mohli později balíček vyzvednout. Pokud odevzdáte žádost korespondenčně či e-mailem, bude váš balíček připraven k vyzvednutí na doklad totožnosti uvedený v žádosti.
4. Po 30. červnu 2021 nechá klub na základě žádostí vyrobit přesný počet předmětů s motivem #SUPERKLOKAN.
5. Jakmile budou balíčky připravené k vyzvednutí, budete na e-mailu uvedeném v žádosti vyzváni k vyzvednutí balíčku ve fanshopu. Na to budete mít několik dlouhých měsíců. Balíčky budeme vydávat do konce kalendářního roku 2021. Nemusíte pro něj tak spěchat.
6. Klub nechá vyrobit také pamětní tabuli s vašimi jmény (pokud uvedete v žádosti) a ta bude k vidění v Ďolíčku.

Proč musím požádat pouze v určeném termínu?
S oběma způsoby je spojené velké množství administrace a účetních náležitostí, proto byly stanoveny termíny, do kdy lze požádat. Důrazně vás žádáme, abyste tyto termíny respektovali a pomohli Bohemce celou věc co nejvíce zjednodušit. U vrácení peněz je kupon na zvýhodněnou cenu nové permanentky, proto musí být žádost zpracována do startu nového předprodeje. Ten by měl odstartovat 8. června 2021. U kompenzačního balíčku po termínu nechá klub vyrobit přesné množství předmětů, proto potřebuje znát konkrétní požadavky. Jednak tím nebudeme zvyšovat náklady na výrobu předmětů, druhak bude vyrobeno přesné množství. Předměty tak nepůjdou jiným způsobem sehnat a o to budou unikátnější a v čase získají na hodnotě.

Máte-li ke kompenzacím jakýkoliv dotaz, zašlete ho na dotazy@bohemians1905.cz.