Pořiďte si novou permanentku online

Přinášíme vám návod krok za krokem.

Pořiďte si novou permanentku online

Zítra v 10:00 odstartuje na stránkách Ticketportal online prodej permanentek na sezonu 2021/2022. Online si můžete obnovit stávající permanentku z předchozí sezony, kde máte předkupní právo. Zakoupit půjde i permanentka úplně nová na volná místa. Lepší místa se však mohou uvolnit po neuplatněných rezervacích 29. června 2021.

ONLINE VOUCHER
Pokud využijete možnost pořídit si permanentku online, dostanete od Ticketportalu "pouze" voucher. Ten si musíte v Ďolíčku od 15. 6. 2021 vyměnit za plastovou kartu permanentní vstupenky. Voucher neplatí jako vstupenka. Výměnu si zařiďte s předstihem, protože v den utkání toto není možné. Budete-li mít se zajištěním výměny nějaké komplikace, například jste z daleka a cesta do Prahy mimo den zápasu je pro vás komplikací, obraťte se na e-mail barbora.bendova@bohemians1905.cz. Individuálně pro vás najdeme nejlepší řešení.

REZERVACE MÍSTA
Všechny permanentky ze sezony 2020/2021 mají automaticky nastavenou zvýhodněnou cenu a po přihlášení přes vaše číslo a ověřovací kód vám systém nabídne novou permanentku rovnou v kategorii Premium. Ta obsahuje i zápasy nadstavby a MOL Cupu. Pokud se rozhodnete, že chcete kategorii snížit na Základní, napište na help@ticketportal.cz, uveďte detaily místa a administrátor vám místo změní na Základní.
Příklad zprávy: "Dobrý den, mám permanentku číslo 1234567890 s ověřovacím kódem ABCD do sektoru A1, řada 2, sedadlo 3. Prosím o změnu kategorie z Premium na Základní."

POSTUP PRO OBNOVU PERMANENTKY ONLINE
1. Přihlašte se k vašemu účtu na www.ticketportal.cz. Pokud ho nemáte, zaregistrujte se...
2. Zvolte v menu možnost Můj účet > Permanentky...
3. Pokud ještě nemáte permanentku přiřazenou ke kontu, tak klikněte na logo Bohemians, zadejte číslo permanentky, její ověřovací údaj a proveďte její přiřazení. V případě, že permanentku už přiřazenou máte, přeskočte prosím na další bod návodu...
4. Vyplňte číslo loňské permanentky a její ověřovací kód...
5. Zvolte předkupní právo a dostanete se na seznam míst v předkupním právu. Zde vyplňte požadované údaje, označte rezervace, které chcete zaplatit a pokračujte tlačítkem „zaplatit“. Pokud máte nárok na slevu (senior, dítě), tak ji lze nastavit v dalším kroku)...
6. V dalším kroku můžete nastavit slevu, pokud na ni máte nárok. Vyberte typ vyzvednutí a pokračujte k platbě...
7. Proveďte platbu a máte hotovo. Do e-mailu vám přijde voucher a registrační formulář...
8. Formulář vyplňte a s voucherem doneste do Ďolíčku, kde dostanete novou permanentku...

TIP: Pod článkem si můžete stáhnout tento návod včetně obrázků v PDF.

PŘEČTĚTE SI TAKÉ
• Podrobný článek k permanentkám ZDE
• Druhy a ceník permanentek ZDE