B tým zahajuje přípravu v závěru června

Klokani odehrají celkem pět přípravných zápasů.

B tým zahajuje přípravu v závěru června

Uplynulá sezona byla pro B tým velmi krátká. Česká fotbalová liga se hrála jen něco málo přes měsíc. Klokani se navíc dostali do nepříjemné situace v tabulce a zbylo jim jen doufat a kalkulovat, jak při dohrání podzimní části dosáhnout záchrany. Nakonec byla soutěž ukončena, a tak se svěřenci trenérů Slezáka a Hrušky mohli chystat na další soutěžní ročník.

Ještě před koncem minulé sezony ale stihli odehrát několik přípravných zápasů. V těch červnových nejprve porazili třetiligový Vltavín, avšak následně podlehli B týmu Liberce.

Bohemians B - Velvary 0:2 (0:2)
Bohemians B - Velvary 0:2 (0:2)
Příprava na nový ročník České fotbalové ligy začne B týmu v pondělí 28. června. Kádr bude složen krom stálých hráčů B týmu také z těch, kteří věkově již dále nemůžou pokračovat v dorostenecké kategorii. Během měsíce sehrají Bohemians celkem pět přípravných zápasů se soupeři hrající druhou skupinu třetí ligy. O prvním červencovém víkendu se vydají do Rakovníka a v týdnu na domácí půdě přivítají Králův Dvůr. V polovině dalšího týdne budou ve Štěchovicích soupeřem Povltavské fotbalové akademie a o víkendu se představí znovu v Uhříněvsi, kdy jejich soupeřem bude Slavia Karlovy Vary. Generálka je naplánována na stadion nedalekého Benešova, kde se Bohemka utká s domácím třetiligovým týmem. Mistrovské zápasy začínají o víkendu 31. července - 1. srpna, tedy týden po startu nejvyšší soutěže. Rozpis soutěžních zápasů bude k dispozici na Virtuálním Ďolíčku.

Přípravné zápasy B týmu Bohemians

SK Rakovník - Bohemians Praha 1905 B (4. července - neděle - 11:00 - Rakovník)
Bohemians Praha 1905 B - FK Králův Dvůr (8. července - čtvrtek - 18:00 - Uhříněves)
Povltavská fotbalová akademie - Bohemians Praha 1905 (14. července - středa - 18:00 - Štěchovice)
Bohemians Praha 1905 - FC Slavia Karlovy Vary (18. července - neděle - 11:00 - Uhříněves)
SK Benešov - Bohemians Praha 1905 B (24. července - sobota - 10:00 - Benešov)