Na hostování přichází Jakub Fulnek

Součástí transferu je také opce Klokanů na levonohého univerzála.

Na hostování přichází Jakub Fulnek

Do přípravy se zapojil frýdecký odchovanec již na jejím začátku. Definitivně bylo jeho působení v Bohemians dotaženo až v posledních dnech. Bývalý hráč Jihlavy či Mladé Boleslavi bude v následující sezoně v Ďolíčku hostovat. Klokani mají sedmadvacetiletého univerzála opci.

V nejvyšší soutěži nastoupil Fulnek v dresu Jihlavy a Mladé Boleslavi téměř do 150 zápasů. V nich vstřelil celkem šest gólů, z toho jeden také do sítě Bohemians. Stalo se tak ve skupině o Evropu v sezoně 2019/2020. Ligový debut si odbyl téměř před sedmi lety v dresu Jihlavy proti Jablonci.

Levonohý univerzál sdělil po podpisu také své pocity ze zájmu Bohemians: "Od začátku jsem byl nadšený a zájem Bohemky mě potěšil. Poslední půlrok pro mě nebyl úplně jednoduchý a nevěděl jsem, jak to bude dál. Jsem moc rád, za tuto šanci."

Příchod nového hráče okomentoval také sportovní ředitel Miroslav Držmíšek: "V jarní části jsme měli personální problémy v křídelních prostorech. Kuba může nastupovat v různých rozestaveních, a to na pozici obránce, záložníka, ale i halfbeka. Navíc je ohromně poctivý a charakterově nám zapadá do skladby týmu."