V pondělí čeká Klokany další prověrka

Bohemians se nedaleko Lince utkají s ruským týmem.

V pondělí čeká Klokany další prověrka

Na startu dalšího červencového týdne odehrají Bohemians předposlední utkání letní přípravy. Soupeřem nakonec dle původních předpokladů nebude kyperský Apollon Limassol, nýbrž ruský Achmat Groznyj. Ten se mj. řadí k týmům vyznávajícím zelenou a bílou barvu. V minulé sezoně ruské Premier ligy skončil na jedenáctém místě s dvoubodovou ztrátou na devátý FK Rostov. Spanilou jízdu ukázal klub v domácím poháru. V něm totiž došel až do semifinále, kde jeho cestu zastavila až Křídla Sovětů Samara, která jediným gólem rozhodla o postupu do finále. Tam už ale neuspěla a prvenství získal Lokomotiv Moskva.

Individuálně se z ruského týmu vyšplhal nejvýše po střelecké stránce forvard Vladimir Iljin. Celkem nasázel devět branek a nechal za sebou třeba Marcuse Berga s Grzegorzem Krychowiakem, kteří reprezentovali své národní týmy na EURU. Pro Achmat Groznyj nepůjde dnes o jedinou prověrku. Ještě před zápasem s Bohemians totiž sehrají duel s jiným českým týmem, a to Libercem.

Trénink v Rakousku
Trénink v Rakousku
Pondělní utkání se bude hrát nedaleko Lince, a to v Ottensheimu (Stadion Ottensheim, Sportplatzstrasse 1, 4100 Ottensheim) od 18 hodin. O průběhu utkání budeme tradičně informovat na sociálních sítích. Zápas poté shrneme v reportáži.