Soustředění zakončí Klokani generálkou

V pátek odpoledne se Bohemians utkají se slovenskou Senicou.

Soustředění zakončí Klokani generálkou

Na rakouském soustředění si Bohemka připsala už těsnou porážku (v sobotu s St. Pöltenem 0:1) a přesvědčivé vítězství (nad Achmatem Groznyj 3:1). Den před návratem do České republiky nastoupí svěřenci trenéra Luďka Klusáčka do posledního přípravného duelu. V generálce se utkají se slovenskou Senicou, která i v příštím ročníku bude startovat v nejvyšší domácí soutěži.

Po úspěšné záchraně skončilo v týmu několik hráčů, kteří mají zkušenosti s českou nejvyšší soutěží. Do této skupiny patří exkarvinský Dávid Guba, Miloš Kopečný, Olivier Vliegen, Tomáš Malec, ale také exKlokan Tomáš Fryšták. Nový trenér Pavel Šustr naopak v týmu mohl přivítat exbrněnského Šimona Šumberu, Tomáše Egerta a Václava Svobodu. Nováčkem je také David Gáč, jenž v týmu hostuje z druholigového Třince.

Trénink v Rakousku
Trénink v Rakousku
Generálka Klokanů na novou sezonu proti Senici se odehraje od 14 hodin v rakouském Euratsfeldu (Hochkogelstadion - Hochogelstrasse 55, 3324 Euratsfeld). Průběžně budeme o dění na trávníku informovat na sociálních sítích. Utkání můžete sledovat prostřednictvím streamu. Na odkaz přejděte kliknutím ZDE.