Blíží se volební schůze DFB

Představujeme kandidáty do představenstva i kontrolní komise.

Blíží se volební schůze DFB

V pondělí 26. července se v Ďolíčku uskuteční členská schůze Družstva fanoušků Bohemians, kterou svolává jeho představenstvo. Schůze bude mít volební charakter, jelikož součástí jejího programu bude právě zvolení nového představenstva a také kontrolní komise. Současný předseda DFB Luděk Provazník do představenstva již kandidovat nebude, nicméně dobrou zprávou je, že v práci pro DFB hodlá pokračovat, i když v méně časově náročné pozici. Kandiduje do kontrolní komise. Pro DFB je to záruka kontinuity započaté práce.

Řádná členská schůze:
Pondělí 26. července 2021
Prezence od 18:00
Začátek v 18:30

Náhradní členská schůze:
Pondělí 26. července 2021
Prezence od 18:30
Začátek v 19:05

Každý člen družstva je oprávněn nechat se zastoupit na členské schůzi zmocněncem na základě plné moci. Vzor plné moci je k dispozici ZDE. Plná moc se odevzdává při prezentaci před zahájením členské schůze.

Člen nebo jeho zmocněnec je povinen se při prezentaci před zahájením členské schůze prokázat platným dokladem totožnosti, statutární zástupce právnické osoby navíc i dokumentem potvrzujícím jeho oprávnění jednat jménem právnické osoby.

Kandidáti do představenstva:

Martin Kurka
Současný místopředseda DFB a zároveň také předseda dozorčí rady Bohemians Praha 1905, a.s. S jeho pomocí klub získal dva nové hlavní partnery - Auto Jaro a Nordic Telecom. Dále oficiální partnery Mattoni a několik dalších. Vlajková loď jeho činnosti je připravovaná velká rekonstrukce Ďolíčku, na jejíž přípravě se aktivně podílí směrem k Magistrátu Hl. města Prahy, MČ Praha 10 a dalším zainteresovaným subjektům.

David Vodehnal
Současný člen vedení DFB je zároveň členem představenstva Bohemians Praha 1905, a.s. Jeho hlavní náplní v DFB je dohlížet na hospodaření klubu, aby se neopakoval rok 2005. Mezi jeho agendu dále patří ekonomická stránka DFB, jako je například správa vratných kelímků, které jsou významným zdrojem příjmů DFB.

Václav Vlček
Od roku 2012 více či méně aktivní v kotli a ultras aktivitách. Člen Desítky pro domácí, od roku 2018 zastupitel MČ Praha 10 a její předseda Výboru pro kulturu, sport a volnočasové aktivity. Jeho hlavním cílem je celková rekonstrukce stadionu Bohemians, případně co největší investice do této rekonstrukce. Osobně se angažuje v projektu renovace hrobky pana Zdeňka Dannera na Vršovickém hřbitově, kdy jedná o plné moci s majitelkou dlouhodobě žijící mimo ČR.

Milan Mraček
Právník zabývající se nemovitostmi. Ve vedení DFB působil již v letech 2014-2016, ovšem pomáhal i dříve. Spoluorganizoval například sbírku "Každá koruna zahřeje" na vybudování vyhřívání trávníku v Ďolíčku, aby se do něj mohla vrátit nejvyšší soutěž. Jeho volební program je zaměření se na finanční sílu DFB, aby Družstvo mohlo naplňovat své poslání podporovat Bohemians.

Martin Slavík
Stál v roce 2005 u zrodu DFB a byl také členem prvního představenstva. Fanouškem Klokanů je více než 30 let. Jeho role ve vedení DFB by měla souviset s kontrolní činností klubu. Dále si klade za cíl zkvalitnit prezentaci a komunikaci DFB směrem k vlastním fanouškům a zaujmout tak především nové fanoušky z řad mládeže. Stejně tak je důležité ze stávajících fanoušků Bohemians zmobilizovat nové členy a nejlépe hned pravidelné přispěvatele DFB.

Kandidáti do kontrolní komise:

Luděk Provazník
Jaroslav Kokeš
Jan Pech
Jiří Dienstbier
Vladislav Suchý ml.


Družstvo fanoušků Bohemians také prosí nejen členy DFB, aby se nabídli jako dobrovolníci do volební komise nebo pomohli s prezencí členů na schůzi.

Přečtěte si: