Předprodej vstupenek na Plzeň

Pořiďte si včas vstupenku na nedělní utkání při snížené kapacitě.

Předprodej vstupenek na Plzeň

V neděli se Klokani představí poprvé na novém trávníku v Ďolíčku. Soupeřem jim ve druhém kole FORTUNA:LIGY bude FC Viktoria Plzeň. Utkání má výkop v 19 hodin. Předprodej vstupenek na toto utkání startuje dnes, tedy v úterý 27. července. Ve fanshopu v Ďolíčku a také na Ticketportalu je možné zakoupit vstupenky od 10:00. Kvůli aktuálně platným nařízením LFA je kapacita stadionu snížena na 3400 míst. Včerejší zpráva o dalším rozvolnění dává naději na zvýšení této snížené kapacity, ovšem v tuto chvíli ještě nemáme písemné rozhodnutí LFA o možném navýšení kapacit. Pokud k němu dojde ještě před 2. kolem F:L, budeme operativně reagovat. Na utkání platí všechny vydané permanentky. Hlavním partnerem utkání je Ottova tiskárna.

PRAVIDLA PRO NÁVŠTĚVU STADIONU
S platnou vstupenkou nebo permanentkou jste oprávněni navštívit Ďolíček, pokud splníte podmínky bezinfekčnosti stanovené Ministerstvem zdravotnictví ČR. Bezinfekčnost je vyžadována u všech osob starších 6 let. Nejsou uznávány tzv. samotesty ani testy s potvrzením od zaměstnavatele. Test totiž musí mít výsledek zapsaný elektronicky v Očkovacím portálu občana na webu Ústavu zdravotnických informací a statistiky. Během pohybu a pobytu v Ďolíčku je také povinnost nosit přes ústa i nos respirátor třídy FFP2/KN95 a vyšší bez výdechového ventilu.

BEZINFEKČNOST
U vstupu do Ďolíčku lze prokázat bezinfekčnost jedním z následujících dokumentů:

• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 7 dní.
• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování AG testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin.
• Dokladem od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci CODIV-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace
• Certifikátem o dokončené vakcinaci očkování, pokud:
- V případě jednodávkového očkování uplynulo od aplikace dávky 14 dní.
- V případě dvoudávkového očkování uplynulo od podání druhé dávky 14 dní.

POTVRZENÍ PAPÍROVÉ, NEBO ELEKTORNICKY?
Bezinfekčnost můžete prokázat papírově i elektronicky, ovšem musí to být jedním ze státem uznávaných způsobů – potvrzení v aplikaci Tečka nebo digitální certifikát EU COVID. Aplikaci Tečka si můžete pořídit ZDE.

LEVNĚJŠÍ VSTUPENKY V PŘEDPRODEJI
V předprodeji pořídíte vstupenku za 150 Kč do sektorů B a C a za 230 Kč do sektoru A na hlavní tribuně. V den utkání pak budou vstupenky o 20 Kč dražší, tedy 170 Kč a 250 Kč.

> PRO NÁKUP VSTUPENEK ONLINE KLIKNĚTE ZDE <