Statistický souhrn nedělního utkání

Zápas s Viktorií Plzeň jsme shrnuli pohledem čísel.

Statistický souhrn nedělního utkání

V neděli se Bohemka utkala v zaplněném Ďolíčku s Viktorií Plzeň. Utkání plné zajímavých akcí a šancí nakonec vyhráli právě Západočeši (2:1).

Utkání se v prvním poločase odehrávalo pod taktovkou Klokanů. Ačkoliv ve vzdušných soubojích kralovala Viktoria, tak na zemi byli lepší právě Zelenobílí. Převahu Bohemians dokumentuje i držení míče, a to jak v prvním poločase, tak i napříč celým utkáním. Z devíti střel jich poté pět letělo přímo na branku. I ve druhém ligovém utkání nastřádala Bohemka větší počet přihrávek oproti soupeři. Tentokrát jich bylo přes 500. Naproti tomu se Plzeň sice nedostala přes hranici čtyřstovky, ale přesnější byla v klíčových přihrávkách (5 přesných z celkových 8 rozdaných).

Bohemians - Plzeň 1:2 (1:0)
Bohemians - Plzeň 1:2 (1:0)
Premiéru v Ďolíčku má za sebou Jan Kovařík, který získal na svoji osobu dva fauly. Obránce Jiří Bederka odebral soupeři míč celkem devětkrát, z toho hned dvakrát na útočné polovině. Na svědomí měl ještě dvě přesné klíčové přihrávky. Maratoncem zápasu se stal Petr Hronek, který zakončil utkání s 11 214 metry. Kapitán Martin Dostál nastřádal 138 náběhů v rychlosti vyšší než 14 km/h.