Vstupenky na Teplice jsou v prodeji

Utkání 6. kola je na programu v neděli 29. srpna od 16 hodin v Ďolíčku.

Vstupenky na Teplice jsou v prodeji

Bohemku čeká o víkendu další domácí utkání této sezony FORTUNA:LIGY. Soupeřem Klokanů budou severočeské Teplice. Aktuálně 14. tým prvoligové tabulky přijede do Ďolíčku v neděli 29. srpna. Zápas vysílá O2 TV Fotbal a výkop utkání je v 16:00.

Skláři získali během prvních pěti kol 3 body. Nejprve si připsali tři porážky v řadě, ale ve 4. kole dokázali porazit 1:0 Jablonec. V posledním utkání však opět prohráli. V Mladé Boleslavi padli 1:3.

Bohemka bude v tomto utkání usilovat o první vítězství v sezoně 2021/2022. K tomu však bude potřebovat podporu zaplněného Ďolíčku. I přes špatný výsledek posledního zápasu s Pardubicemi věříme, že si do Ďolíčku najde cestu početný zástup fanoušků a poženou Zelenobílé za vítězstvím. Kapacita stadionu pro utkání zůstává snížena na 4000 míst.

Vstupenky můžete zakoupit online na webu Ticketportal nebo ve fanshopu v Ďolíčku v jeho běžné otevírací době. Na konci tohoto článku najdete přímý odkaz na online prodej vstupenek. Jejich nákup není nijak omezen. Zároveň můžete až do tohoto pátku ve fanshopu pořídit i permanentku na sezonu 2021/2022. V pátek v 15 hodin bude jejich prodej ukončen.

Pokud permanentku máte a na nedělní utkání nemůžete přijít, máte možnost přes Ticketportal online své místo uvolnit a dát tak jinému fanouškovi možnost si ho jednorázově zakoupit. Odměníme Vás za to jedním bodem, který má hodnotu 100 Kč poukázky do fanshopu.

JAK MÍSTO UVOLNIT
1. Přihlašte/registrujte se na www.ticketportal.cz.
2. Přejděte do sekce Můj účet > Permanentky.
3. Pokud vám systém hlásí 'K vašemu kontu není přiřazená žádná permanentka', klikněte na logo Bohemians pod tímto sdělením.
4. Zadejte číslo a ověřovací kód z vaší permanentky.
5. Po přiřazení permanentky zvolte možnost 'Uvolnit místo' a pokračujte dle pokynů Ticketportalu.

Pozn.: K jednomu účtu můžete přiřadit více permanentek a spravovat tak např. permanentky za celou rodinu, kamaráda atd.

Pokud zaznamenáte s uvolněním místa jakékoliv problémy, obraťte se na helpdesk help@ticketportal.cz.

VSTUPENKY NA BOHEMIANS - TEPLICE