Novým hlavním partnerem se stala Fortuna

Bohemians vítají ve svých řadách dalšího významného sponzora.

Novým hlavním partnerem se stala Fortuna

V Ďolíčku v neděli vypukne Vršovické derby, ovšem velké věci se nedějí pouze na hřišti. Klokani v těchto dnech přivítali mezi hlavními partnery klubu další významné jméno, jehož spojení s Bohemkou však není ničím novým. Již v minulosti jsme nosili jeho logo na dresech a v současné době je zároveň i titulárním partnerem celé fotbalové ligy.

Nového partnera v klubu přivítal jeho ředitel Darek Jakubowicz: „Sázková kancelář Fortuna je tradiční značkou ve svém oboru. Stejně tak Bohemka patří mezi českými fotbalovými kluby mezi tradiční. Toto spojení je pro nás tedy důkazem, že se spojují dvě silné značky a pevně věříme, že ze spolupráce nebudou profitovat jen obě strany, ale zároveň také naši fanoušci. Ve spolupráci s Fortunou pro ně chystáme zajímavé akce v online prostředí i přímo na stadionu. Všichni se těšíme, že se společně budeme radovat z výher a mířit na místa nejvyšší.“

„Pokud jsme se na prahu nového ročníku zaměřili na užší spolupráci s největšími českými kluby, pak je další naše zastávka v „Dolíčku“ naprostou nutností. Bohemka nemá největší a nejmodernější stadion, nemá největší rozpočet, ale co se týče velikosti srdce, tak je jedním z největších klubů v Evropě. Propojení s fanoušky zde funguje jako nikde jinde v Česku, konečně i proto Fortuna Klokany podporovala řadu let a její logo fanoušci vídali i na dresech. Jsme proto velmi rádi, že se díky novému kontraktu můžeme vrátit a přispět k dalšímu rozvoji klubu a týmu, který už dávno nemá záchranářské starosti, ale dokáže bodovat i s nejsilnějšími mužstvy v lize a třeba i atakovat evropské poháry,“ uvedl David Vaněk, generální ředitel sázkové kanceláře Fortuna.

Vítáme Fortunu zpět v Ďolíčku. Společným cílem obou stran bude aktivace fanoušků a jejich na stadion ve větším počtu. K tomu je připravena celá řada programů a soutěží nejenom na sociálních sítích, ale i přímo v Ďolíčku. Prvním z programů je navýšený vstupní bonus za registraci u Fortuny s promokódem BOHEMKA1300 > https://bit.ly/bohemka1300.