Výjezd podzimu je tady!

Pojeďte všichni vlakem společně se Sektorem 1905.

Výjezd podzimu je tady!

Po dlouhé době je před námi opět oblíbený vlakový výjezd a vzhledem k příznivému termínu očekáváme velkou účast aktivních fanoušků Bohemians. Sraz fanoušků je v sobotu na Hlavním nádraží v Praze v 9:45. Odjezd „bohemáckého“ expresu EC 115 Cracovia je v 10:12.

Cílová stanice je Ostrava - Svinov, odkud se po krátkém občerstvení přesuneme přistavenými autobusy do Vítkovic až k našemu sektoru. Stejným způsobem se vrátíme po utkání na nádraží ve Svinově, abychom stihli spoj EX 112 Silesia v 18:20, který přijede do Prahy v rozumných 21:56.

Vstupenky do našich sektorů C1, C2 a C3 lze koupit online za 190 Kč. V den utkání na pokladnách bude cena 220 Kč. Stadion se otevře 60 minut před výkopem, což je v 15 hodin. Sektory Bohemians mají kapacitu 858 míst.
Fanoušci, kteří přijedou po vlastní ose autem, mohou zaparkovat na hlídaném parkovišti u Ostravar arény, nájezd z ulice Závodní. Parkovací plocha se nachází 300 m od stadionu a parkovné je stanoveno 70 Kč za zápas.

INFORMACE PRO VLAJKONOŠE
Vlajky jsou samozřejmě povolené, ale nesmí překrývat reklamní bannery. Úschovna zavazadel na stadionu není k dispozici. Větší baťůžky lze dát do úschovny na nádraží. O možnosti nechat baťůžky v autobusech jednáme.

BEZINFEKČNOST
Pro vstup na stadion je současně potřeba prokázat bezinfekčnost. Prokázat bezinfekčnost lze těmito způsoby:
• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 7 dní.
• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování rychlého antigenního testu (RAT) s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin.
• Dokladem od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace.
• Národním certifikátem o provedené vakcinaci očkování, přičemž uplynulo nejméně 14 dní od dokončeného očkovacího schématu.
• Osoba podstoupila ve škole nebo školském zařízení nejdéle před 72 hodinami rychlý antigenní test s negativním výsledkem určený pro samotestování. Dokládá se čestným prohlášením zákonného zástupce nebo potvrzením školy.

Přečtěte si také: