Béčko doma znovu neprohrálo

Bod za remízu s Přepeřemi vystřelili Ugwu a Musil.

Béčko doma znovu neprohrálo

Utkání nezačalo pro Klokany dobře. Hned po úvodní minutě si v šestnáctce našel centrovaný míč Synek a poslal hostující tým do vedení.

Vzápětí mohli Bohemians srovnat. Ugwu prodloužil míč na Zemana, který levačkou ovšem nedokázal prostřelit vybíhajícího brankáře.

Zelenobílí se ale srovnání dočkali. Mareš nádherně odcentroval a po skrumáži v malém vápně nakonec dostal míč za brankovou čáru Ugwu.

Dění na hřišti se po svižném úvodu zklidnilo. Těsně před poločasovou pauzou ale hostující hráč zahrál ve vlastní šestnáctce rukou a hlavní sudí nařídil penaltu. Míč si vzal Musil a přesnou střelou k levé tyči zařídil Klokanům poločasový náskok.

Hned od začátku druhého poločasu se hosté snažili Klokany zatlačit před vlastní branku. Naopak to ale byla právě Bohemka, která mohla své vedení zvýšit. Patrik Vala rychle rozehrál přímý kop přihrávkou do uličky na Musila, ovšem jeho v samostatném úniku skvěle vychytal brankář Přepeř. Vzápětí táhl útok Denis Vala a před šestnáctkou přenechal míč Koutskému, avšak ránu pod břevno vytěsnil hostující gólman na rohový kop.

Nakonec ale vedení Klokanům nevydrželo, když střelou k pravé tyči skóroval Bulíř. Po závěrečném hvizdu se tak Bohemka s Přepeřemi rozešla smírně