Vstupenky na Budějovice v prodeji od úterý

Dlouhé čekání na ligový zápas v Ďolíčku konečně skončí.

Vstupenky na Budějovice v prodeji od úterý

Je tomu už přes měsíc, kdy se Bohemka naposledy představila v Ďolíčku. Na začátku října zvítězila v poklidu nad Olomoucí (2:0). Vinou odložení utkání vyběhnou Klokani na domácím stadionu až ve druhé polovině listopadu, kdy se v sobotním odpoledni utkají s Dynamem České Budějovice.

Jihočeši se před reprezentační pauzou nacházejí v tabulce na sedmém místě a na šestý Hradec Králové mají dvoubodovou ztrátu. Do klidných pater se vyšvihli zejména díky nedávné sérii bez porážky, která čtyři utkání a ukončil ji až Zlín (0:2). Dynamo si během ní připsalo vítězství nad Karvinou (3:1), Pardubicemi (3:1) a remízy v Jablonci (2:2) a se Slavií (2:2). Po neúspěchu na hřišti zlínských Ševců v domácím prostředí uspěli, když přetlačili Mladou Boleslav (2:1).

Vstupenky můžete od úterních 10 hodin zakoupit online na webu Ticketportalu. Fyzicky lze nákup učinit i ve fanshopu v Ďolíčku v jeho běžné otevírací době. V předprodeji stojí vstupenka na hlavní tribunu 230 Kč a do ostatních sektorů 150 Kč. V den utkání zakoupíte na pokladnách lístky na hlavní tribunu za 250 Kč a do sektorů B a C za 170 Kč. Hned pod tímto řádkem najdete přímý odkaz na online prodej vstupenek.

>>> VSTUPENKY <<<

Pro vstup na stadion bude tradičně nutné, aby každý fanoušek prokázal bezinfekčnost. Aktuálně platné podmínky přikládáme níže.

• Potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin od data a času zahájení zápasu.

• Potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování rychlého antigenního testu (RAT) s negativním výsledkem ne starším než 24 hodin od data a času zahájení zápasu.

• Doklad od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace

• Národní certifikát o provedené vakcinaci očkování, přičemž uplynulo nejméně 14 dní od dokončeného očkovacího schématu

Nejaktuálnější nařízení naleznete vždy ZDE.

Pokud máte permanentku a na zápas nemůžete přijít, máte možnost přes Ticketportal online své místo uvolnit a dát tak jinému fanouškovi možnost si ho jednorázově zakoupit. Odměníme Vás za to jedním bodem, který má hodnotu 100 Kč poukázky do fanshopu.

JAK MÍSTO UVOLNIT
1. Přihlašte/registrujte se na www.ticketportal.cz.
2. Přejděte do sekce Můj účet > Permanentky.
3. Pokud vám systém hlásí 'K vašemu kontu není přiřazená žádná permanentka', klikněte na logo Bohemians pod tímto sdělením.
4. Zadejte číslo a ověřovací kód z vaší permanentky.
5. Po přiřazení permanentky zvolte možnost 'Uvolnit místo' a pokračujte dle pokynů Ticketportalu.

Pozn.: K jednomu účtu můžete přiřadit více permanentek a spravovat tak např. permanentky za celou rodinu, kamaráda atd.

Pokud zaznamenáte s uvolněním místa jakékoliv problémy, obraťte se na helpdesk: help@ticketportal.cz.