Béčko díky rychlým gólům remizovalo v Plzni

Bohemka po přestávce měla tlak, dvakrát skórovala a měla i další příležitosti.

Béčko díky rychlým gólům remizovalo v Plzni

Už v první minutě předvedla domácí Plzeň rychlou akci, kdy se od Aubrechta přes Prokopa dostal míč až do moci Kodýdka, jenž už byl ve velké šanci, ovšem fantastickým zákrokem ho o balon obral Farkaš. Současně okamžitě vyrazili Klokani do protiútoku. Táhl ho středem hřiště Koutský a skvělou průnikovou přihrávkou vyslal do úniku Zemana, avšak ten pálil nad branku.

Pak Plzeň dostala možnost zahrávat přímý kop pár metrů za šestnáctkou a této možnosti využila. Exekuce se ujal Ndiaye a přesnou trefou k levé tyči poslal Viktorii do vedení. Záhy přilétl do šestnáctky centr a Aubrecht hlavou zvýšil náskok Viktorie.

Bohemka mohla snížit. Ve vápně si míč ke střele přichystal Farkaš, ovšem plzeňskou branku přestřelil. První dějství tak vyhrála díky dvěma rychlým zásahům Plzeň.

Po pauze se nadále hnala Bohemka za vstřeleným gólem. Po centru zahrál ve vlastní šestnáctce plzeňský obránce rukou a sudí nařídil pokutový kop pro Bohemians. Exekuce se ujal Zeman, ale jeho střelu k levé tyči gólman vyrazil. Zelenobílé neproměněná šance nemusela mrzet dlouho. Po zisku míče za šestnáctkou přesnou střelou k pravé tyči snížil Le.

Gól dostal Bohemians na koně. Vzápětí po centru od rohového praporku hlavičkoval Patrik Vala, ale domácí brankář fantastickým zákrokem balon vytěsnil. O malou chvilku později nádhernou ránou Musil orazítkoval pravou tyč.

Druhý gól ale přišel brzy. Farkaš lahůdkovým centrem přesně přenesl hru na zadní tyč, kde byl Le a hlavou srovnal krok.

Zelenobílí mohli dokonce zápas otočit, ale Zemana v obrovské šanci vychytal gólman. Příležitost vstřelit třetí branku si vytvořila i Viktoria, avšak ránu u své pravé tyče skvěle vyrazil střídající brankář Pchelovodov.

Přípravné utkání na západě Čech tak nakonec skončilo remízou.