Klokani se vrací z reprezentačních srazů

Novák se radoval ze vstřelené branky a Koubek si připsal premiéru za národní tým.

Klokani se vrací z reprezentačních srazů

V kalendáři sice nastal státní svátek, což ale nic nemění na tréninkovém plánu Bohemians. Ti se i v dnešní sváteční den v Uhříněvsi chystají na blížící se zápas s Českými Budějovicemi. Do tréninku se vrací i Vojtěch Novák s Matějem Koubkem, kteří reprezentovali národní tým.

Vojtěch Novák - mladý záložník minulý týden odcestoval s kategorií U20 do Itálie. V rámci Elitní ligy se v tamním Pesaru utkali s italským výběrem a s Novákem v základní jedenáctce slavili vítězství (2:1). Druhou branku českého týmu vsítil právě Novák. Po návratu do České republiky se ve Znojmě střetli s Norskem. Oba týmy si do tabulky po remíze (1:1) připsaly bod. Odchovanec Bohemians tentokrát do hry zasáhl v roli střídajícího hráče od 62. minuty.

Matěj Koubek - útočník Bohemians patřil mezi vyvolené trenéra Jana Suchopárka a s U21 se vydal do dalších kvalifikačních bojů. První čekal národní tým v Anglii, kde po rychlých brankách domácích nakonec prohrál (1:3). Matěj Koubek si v tomto utkání zapsal premiérový reprezentační start a také žlutou kartu. Následoval přesun do Slovinska, odkud český tým odvezl bod za remízu (1:1), přičemž hrál od 30. minuty o deseti hráčích. Matěj Koubek nastoupil do utkání v samotném závěru. 

Oběma gratulujeme k reprezentačním výkonům a přejeme hodně úspěchů i nadále!