Fanoušci pořádají společný výjezd do Plzně

Na západ Čech se Klokani vydají po oblíbené železniční trati. 

Fanoušci pořádají společný výjezd do Plzně

O víkendu se v Ďolíčku po zápase s Českými Budějovicemi konečně zase slavilo. Pauza bez domácího ligového utkání trvala téměř celých padesát dní. Čekání ale skončilo a Bohemians si konečně připsali do tabulky vítězství. Díky němu se znovu přiblížili k prostřední skupině. Jejich novým sousedem v tabulce je právě jihočeské Dynamo, které má na desáté příčce tříbodový náskok. Stejně jako devátá Olomouc.

Liga ale pokračuje dál. O posledním listopadovém víkendu čeká Bohemians poslední výjezd roku 2021. K němu vyrazí na západ Čech, kde se ve Štruncových sadech utkají s domácí Viktorií Plzeň. Fanoušci chystají společný vlakový výjezd. Sraz na Hlavním nádraží v Praze je v sobotu ve 13:45. Spoj R764 Berounka odjíždí ve 14:13 a na nádraží do Plzně přijede v 15:38.

Vstupenky je možné kupovat stále ve fanshopu za zvýhodněnou cenu 160 Kč. Na pokladně v Plzni pořídíte lístek za 230 Kč. Pro zápas už budou plnit nové podmínky bezinfekčnosti. Prokazovat bezinfekčnost nemusí pouze děti do 12 let. Ostatní budou vpuštěni na stadion pouze v případě, pokud předloží vytištěný dokument či elektronickou verzi pomocí aplikace Tečka, a budou splňovat jeden z následujících bodů:

Doklad od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace.

Národní certifikát o provedené vakcinaci očkování, přičemž uplynulo nejméně 14 dní od dokončeného očkovacího schématu.

V případě, že jste podstoupili již první dávku vakcíny, ale nemáte očkování dokončené, bude možné se prokázat potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin od data a času zahájení zápasu.

Osoby ve věku 12 - 18 let nemusejí být očkované, ale pro vstup na stadion můžou využít dvou možností prokázání bezinfekčnosti. Buďto předložit potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin od data a času zahájení zápasu. Druhou variantou je předložení dokladu od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace.