Změna v realizačním týmu Bohemians

Po podzimní části dojde k výměně na postu asistenta trenéra.

Změna v realizačním týmu Bohemians

Do konce podzimní části FORTUNA:LIGY zbývají dva zápasy. V neděli na Spartě a další víkend doma proti Pardubicím. Zimní přestávka pak přinese každoroční očekávání změn v kádru. Jednu takovou změnu bychom vám chtěli oznámit už dnes. Na konci roku 2021 opustí realizační tým dosavadní asistent trenéra Erich Brabec.

„V září jsem požádal vedení Bohemky o uvolnění z funkce asistenta trenéra. To mi po vzájemné dohodě vyšlo vstříc. Dělám tak z osobních důvodů a jsem rád, že jsme se domluvili. Zároveň jsem klubu slíbil, že budu k dispozici do konce roku, aby měl Luděk i celý sportovní úsek dostatek času k hledání náhrady,“ řekl pro klubový web Erich Brabec.

Jeho působení v Bohemians tak oficiálně skončí k 31.12.2021. Ke změně se vyjádřil také sportovní ředitel Klokanů Miroslav Držmíšek: „Erich odvedl pro Bohemku velký kus práce, proto jsme jeho přání vyšli vstříc. A to i díky tomu, že nám dal dostatek času na hledání náhrady. Poděkování si ale ještě schováme, pořád jsou před námi dva zápasy, které chceme zvládnout společně.“

Jméno nového asistenta trenéra klub oznámí fanouškům později. „Nějaké jméno se zřejmě v novinách objeví, ale já ho fanouškům potvrdím až ve chvíli, kdy bude vše formálně a administrativně dotaženo,“ dodal Držmíšek.