Do Ďolíčku přichází Jaroslav Veselý

Ve funkci asistenta trenéra nahradí Ericha Brabce.

Do Ďolíčku přichází Jaroslav Veselý

Novým členem realizačního týmu A-týmu Bohemians Praha 1905 se od 1. ledna 2022 stane Jaroslav Veselý. Ve fuknci asistenta trenéra Luďka Klusáčka vystřídá Ericha Brabce, který na vlastní žádost po konci podzimní části u týmu skončil.

Jaroslav Veselý pochází z Hradce Králové, kde trénoval juniorku. Následovalo angažná v druhé lize u týmu Sparta Kolín a poté přesun do Spojených arabských emirátů, kde působil v několika klubech po boku českého trenéra Ivana Haška. Na arabské štaci spolupracoval také s trenérem Luďkem Klusáčkem. Naposledy trénoval v Česku druholigovou Chrudim.

"S Jardou Veselým jsme spolu byli ve Spojených arabských emirátech, dobře se známe a spolupráci s ním mám vyzkoušenou. Když se naskytla možnost, že by Ericha v Bohemce nahradil právě on, byla to pro mě volba číslo jedna. Jsem moc rád, že se vše dotáhlo a na jaře budeme společně působit v Ďolíčku,"
řekl ke změně svého asistenta trenér Luděk Klusáček.

Čtyřiačtyřicetiletý Jaroslav Veselý svůj přesun do hlavního města také okomentoval: "Bohemka je klub s ohromnou tradicí a specifickou atmosférou. Navíc budu opět spolupracovat s Luďkem, na což se moc těším. Zároveň se těším na Ďolíček a skvělé fanoušky."

První větší rozhovor s novým asistentem trenéra přineseme fanouškům na začátku ledna se startem zimní přípravy. Jaroslav Veselý žije v Hradci Králové s přítelkyní Gabrielou, se kterou vychovávají dceru Andreu (15).

Trenére, vítejte v Ďolíčku!