Ve čtvrtfinále poháru s Hradcem Králové

Dalším sokem Klokanů v MOL Cupu je letošní prvoligový nováček.

Ve čtvrtfinále poháru s Hradcem Králové

Dnes dopoledne se v sídle Fotbalové asociace České republiky uskutečnil los dvojic pro čtvrtfinále MOL Cupu. v osudí zbyly už jen prvoligové týmy. Krom Bohemky se na čtvrtfinále těší i Sparta, Slavia, Mladá Boleslav, Hradec Králové, Jablonec, SK Sigma Olomouc a 1.FC Slovácko.

V aktuální fázi MOL Cupu se Bohemka může pyšnit nejlepší ofenzivou, když ve třech zápasech nastřílela celkem jedenáct branek. Svěřenci trenéra Luďka Klusáčka zahájili letošní cestu MOL Cupem na hřišti třetiligového Sokolova, kde zvítězili tenisovým "kanárkem" (0:6). V září poté zamířili do Prostějova. V utkání třetího kola dlouho platil bezbrankový stav, ovšem během závěrečných dvaadvaceti minut nastříleli Klokani čtyři branky a s poklidem postoupili do osmifinále. To už je čekalo na domácím stadionu. V zápase plném šancí na straně Bohemky byl nakonec jediným střelcem Roman Květ, který proměnil na začátku druhého poločasu pokutový kop.

Čtvrtfinálovým sokem Klokanů je Hradec Králové. V ligové tabulce je Hradec po podzimní části na sedmém místě. Vzájemný zápas v rámci FORTUNA:LIGY skončil remízou (1:1). Úřední termín utkání je 9. únor 2022. O přesném termínu a místu utkání budeme informovat.