Bohemka dorazila do Antalye

První trénink čeká Klokany zítra dopoledne.

Bohemka dorazila do Antalye

Na zimní soustředění se Bohemians vydali po roční pauze opět do známého tureckého prostředí. Tréninkový kemp na pobřeží Středozemního moře není vyhledáván primárně s ohledem na teplejší počasí, ale pro možnost trénovat dvoufázově na přírodní trávě a na stejném povrchu sehrát také přípravná utkání před jarní částí FORTUNA:LIGY. V okolí Bohemky se připravuje hned několik českých týmů. Liberecký Slovan dokonce dnes cestoval přímo s námi stejnými spoji.

Soustředění prakticky začne Klokanům až zítra, dnešní den strávili téměř celý na cestě. Klubový autobus s obvyklým šoférem Dušanem vyrazil od Ďolíčku směr Letiště Václava Havla přesně v sedm hodin ráno. S veškerým vybavením zabralo značnou chvíli také samotné odbavení. Boeing 737-900 s Bohemkou na palubě se od ranveje odlepil chvíli před desátou dopolední. Po více než dvou hodinách přišlo přistání a přestup na vnitrostátní let v Istanbulu. S dvouhodinovým časovým posunem rázem ukazovaly hodiny čtvrt na tři.

Klokani míří na soustředění do Turecka
Klokani míří na soustředění do Turecka
Vnitrostátní linka Istanbul – Antalya měla avizované čtvrthodinové zpoždění. Nakonec Airbus A321-200 vzlétl v 16:21 (14:21 českého času), aby v 17:29 (15:29) dosedl na letiště Antalya. Tady už na zelenobílou výpravu čekal náš turecký přítel Gökmen Kore, který Bohemce s organizací tureckého kempu v minulosti i letos pomáhal a pomáhá. Hráči s realizačním týmem naložili bagáž do připraveného náklaďáku a celý tým přistaveným autobusem odjel do nedalekého hotelu Adalya Elite Lara, kde bude během soustředění ubytován.

Do hotelu Bohemka dorazila před půl sedmou místního času, po ubytování následovala společná večeře a den zakončil v osm hodin večerní mítink, kde trenéři sdělili hráčům program na zítřejší den a základní organizační pokyny pro celé soustředění.

První trénink čeká na Bohemku zítra dopoledne od 11 hodin tureckého času. Sledujte naše sociální sítě, kde budeme celý pobyt v Turecku průběžně zpracovávat informativní i zábavnou formou. Zítra přineseme fotogalerii z prvních tréninků, už teď se ale můžete pod článkem podívat na video naší cesty z Ďolíčku až do Antalye.

Dobrou noc, Klokani. Zítra se vám opět přihlásíme.

Bohemka TV