ŽIVĚ: Gabala FK - Bohemians Praha 1905

Sledujte v přímém přenosu přípravný zápas Klokanů na soustředění.

ŽIVĚ: Gabala FK - Bohemians Praha 1905

Z Turecka přejeme všem fanouškům příjemné pondělí. Klokany dnes čeká druhý zápas v rámci zimního soustředění. V něm bude soupeřem Gabala, aktuálně druhý tým ázerbajdžánské Premier League. Pro ní je to poslední přípravný duel na území Turecka, kde tráví, stejně jako Bohemians, přípravu na jarní část sezony. Předtím se utkala ještě s polským Zagłębie Lubin (1:2) a makedonským týmem Boreç (1:0). Na začátku února svěřence kouče Elmara Bakhshiyeva čeká totiž čtvrtfinálový zápas domácí poháru proti Sumqayitu. O týden později už začne jarní část nejvyšší soutěže.

Bohemka je v Turecku teprve od středy, a tak stihla odehrát prozatím jen jedno utkání. V pátek remizovala s Levski Sofia (1:1) díky vyrovnávací brance Romana Květa. Krom dnešního zápasu je v jednání i další zápas. Ten by se měl odehrát již zítra. Sledujte naše sociální sítě, kde budeme informovat hned, jak budeme mít utkání potvrzené od všech zainteresovaných stran.

Gabala FK - Bohemians Praha 1905 1:3 (0:2)

Branky: 75. Alimi z penalty - 17. Chramosta (Květ), 36. Chramosta (Kovařík), 80. Hronek.
Gabala FK: Mehbaliyev -  Isayev, Alimi, Musayev (46. Mursalov), Renato - Mammadov, Mirzayev (46. Safarov) - Utzig, Lopez (79. Rustamli), Shahverdiyev (73. Bakhshali) - Isgandarov.
Bohemians Praha 1905: Valeš - Köstl (62. Hašek), Bederka (73. Krch), Vondra (62. Nazarov) - Dostál (73. Fulnek), Květ (62. Novák), Beran (46. Hronek), Jindřišek (62. Mareček), Kovařík (62. Bartek) - Chramosta (62. Nový), Koubek (62. Necid).