Širší kádr remizoval s Varnsdorfem

Na gól Nováka odpověděl zkraje druhé půle Lauko.

Širší kádr remizoval s Varnsdorfem

Proti Varnsdorfu prostor mezi třemi tyčemi obsadil Bačkovský. Do obranné čtveřice se vedle poskládali Fulnek, Křapka, Adam Kadlec a Bartek. Střed zálohy patřil Marečkovi s Nazarovem a kraje mladíkům Novákovi a Zemanovi. V útoku nastoupil Ugwu po boku Koubka.

O první výraznější akci se postaral Varnsdorf, ale přihrávku Lauka odvrátil Kadlec. Na druhé straně skórovala Bohemka. Z levé strany Bartek našel Nováka, který si míč zpracoval a přesnou trefou poslal Klokany do vedení.

Blízko k navýšení byli Zelenobílí zanedlouho. Ugwu pláchl s míčem po pravé straně, předložil ho pod sebe Zemanovi, ale záložníka Bohemky v jeho debutu za A tým fantasticky vychytal Richter. Pěknou akcí se blýskl Zeman i později, když se efektně zbavil protihráče a průnikovou přihrávkou vybídl do šance Bartka, proti němuž vytáhl další skvělý zákrok Richter.

Hosté měli velkou šanci ke srovnání. Sudí nařídil penaltu proti Bohemians. Exekuce se ujal Dordič, ale střelu k levé tyči skvěle vystihl Bačkovský a vyrazil ji.

Varnsdorf se hnal dopředu a předvedl pěknou souhru. Na jejím konci se po míči natahoval Rudnytskyy, ale balon sebral brankář Bohemky.

Na začátku druhé půle se Varnsdorf dočkal. Prostor před brankou si našel Lauko a přesnou dorážkou srovnal stav duelu.

Zpět na stranu Bohemians mohl vrátit náskok Ugwu, avšak ránu na přední tyč zvládl Richter nadvakrát zneškodnit. Na další výraznější šanci si museli diváci počkat. Pár minut před koncem Novák prostrčil balon Zemanovi, jenž přihrávkou pod sebe uvolnil do velké šance Marečka, jenže gólovou střelu zneškodnil gólman Varnsdorfu.

Přípravné utkání tedy skončilo remízou.