Širší kádr se v úterý utká s Duklou

Na začátku týdne Bohemka pojede do Nymburka. 

Širší kádr se v úterý utká s Duklou

V neděli Bohemka po boji padla ve Vršovickém derby se Slavií (0:1), ovšem od startu nového týdne se už chystá dle svého plánu. Ten neobsahuje pouze ligové utkání s Ostravou, které se bude hrát v sobotu. V brzkých ranních úterních hodinách se Klokani sejdou v Uhříněvsi, odkud zamíří do Nymburka. Po D11 se do "basketbalového" města vydá také jejich soupeř. Pojede ale z naprosto úplně opačného konce Prahy, a to z Julisky. Během necelých padesáti dní se svěřenci trenéra Luďka Klusáčka utkají s Duklou již podruhé. K prvnímu duelu došlo v rámci Zimní Tipsport ligy. Tehdy zvítězila Bohemka nejtěsnějším rozdílem brankou Martina Nového (1:0). Do úterního duelu zasáhnou v dresu Bohemians především hráči ze širšího kádru.

Dukla - Bohemians 0:1 (0:1)
Dukla - Bohemians 0:1 (0:1)
Tým z Julisky po skončení Tipsport ligy pokračoval v zimní přípravě, protože druhá liga začne až o prvním březnovém víkendu. Aktuálně osmý celek FORTUNA NÁRODNÍ:LIGY remizoval s Mladou Boleslaví (2:2), Chlumcem nad Cidlinou (0:0), porazil Vlašim (3:1), Loko Vltavín (6:1), Písek (4:0) a padl s prvoligovými Pardubicemi (1:4). Po utkání s Bohemians už Duklu čeká jen generálka. V ní se utká na přírodní trávě v Jirnech třetiligovým Motorletem. Jarní část soutěže zahájí svěřenci kouče Bohuslava Pilného domácím soubojem s Vysočinou Jihlava.

Přípravné utkání se odehraje v areálu Sportovního centra Nymburk. Výkop duelu je stanoven na 10. hodinu dopolední. Utkání bude možné sledovat prostřednictvím streamu, který naleznete přímo pod článkem. Chybět nebude ale ani zpravodajský servis na sociálních sítích.