Z Hané veze Bohemka bod

V bezbrankovém utkání zlikvidoval Valeš pokutový kop Zmrzlého.

Z Hané veze Bohemka bod

V první šanci se ocitl domácí Daněk, ale na zadní tyči míč nedokázal trefit. Síť po centru rozvlnil až útočník Chytil, jenže hlavičkoval z ofsajdového postavení, a tak gól neplatil. Do zakončení se dostal i později, ovšem Valeš si nadvakrát se střelou poradil. V závěru první půle nařídil sudí Berka penaltu pro Sigmu. Exekutor Zmrzlý ale proti Valešovi neuspěl. Zkraje druhého dějství přihrával pod sebe Růsek, ale míč prolétl před brankou Bohemky pryč. Za Valešem zazvonilo i břevno, když na něm skončila hlavička jednoho z olomouckých hráčů. Na druhé straně pohotovou ránu Květa zablokoval Jemelka. Obránce Beneš si poté naběhl na centr, ale hlavičkou trefil jen pravou tyč branky Bohemians. V závěru pálili v závaru Bederka s Koubkem, ale jejich střely byly sraženy.

SK SIGMA OLOMOUC - BOHEMIANS PRAHA 1905 0:0
Andrův stadion • sobota 05.03.2022 • 15:00 • 24. kolo F:L

Rozhodčí: Berka - Kubr, Machač
ŽK: Zahradníček - Köstl
Diváci: 2678

SK Sigma Olomouc:
Macík - Chvátal, Beneš, Jemelka, Zmrzlý - Breite, González - Navrátil (61. Matoušek), Růsek (61. Zahradníček), Daněk (81. Vaněček) - Chytil
Trenér: Václav Jílek

Bohemians Praha 1905:
Valeš - Köstl, Bederka, Křapka, Hašek - Petrák, Mareček (83. Ugwu) - Dostál (90. Krch), Květ (90. Bartek), Beran (61. Vaníček) - Puškáč (83. Koubek)
Trenér: Luděk Klusáček