Dnes hraje Bohemka doma!

Přijďte Klokany podpořit v souboji s Mladou Boleslaví.

Dnes hraje Bohemka doma!

Dva domácí zápasy v řadě čekají na Zelenobílé. V tom prvním se už dnes odpoledne v Ďolíčku střetnou s Mladou Boleslaví pod dohledem Jana Petříka, který bude zápas 25. kola FORTUNA:LIGY řídit jako hlavní rozhodčí.

Po měsících vládních omezení se dnes do Ďolíčku může podívat až 6300 diváků, což je jeho plná kapacita. Té lze docílit také díky zrušení zákazu využívat sektory na stání. Náš kotel tedy bude stát na svém místě za brankou a pevně věříme, že jeho hlasitá podpora požene Klokany za důležitými třemi body do prvoligové tabulky. Vstupenky nejen do kotle Bohemky zakoupíte na pokladnách stadionu, ty otevírají ve 14 hodin. Vstupenka na hlavní tribunu na pokladně vyjde na 250 Kč. Lístky do kotle a na nekrytou tribunu C u pošty pak stojí 170 Kč.

Na návštěvníky Ďolíčku dnes nečeká jen fotbalový zápas a setkání s kamarády, ale v nabídce opět budou také klobásy z udírny a šunka od kosti. Stánek najdete na obvyklém místě na Náměstíčku. Předpověď počasí na dnešek slibuje sluníčko. Ovšem teploty úplně jarní nebudou, šest až osm stupňů. Hodit by se tak mohla třeba šála z klubového fanshopu. Ten otevírá své brány společně se stadionem 60 minut před výkopem.

Náš dnešní zápas vysílá přímým přenosem O2 TV na stanici O2 TV Fotbal. Přímo v Ďolíčku nebude chybět ani redaktor Onlajny.com. Právě na tomto serveru můžete sledovat průběh utkání v textové podobě. Nejdůležitější momenty zápasu vám neuniknou v mobilní aplikaci či na webu Livesport.

Zápas můžete živě sledovat také v přenosu Fortuny, partnera Bohemians. Její bookmakeři vidí dnes Bohemku jako vítězný tým v kurzu 3,00. Sázka na hostující tým je možná v kurzu 2,40. Dělbu bodů pak Fortuna vyhodnotí s kurzem 3,47. Pro fanoušky Bohemky je také připraven od Fortuny speciální bonus. Najdete ho ZDE. Vsadit si však dnes můžete i přímo na stadionu. Fortuna totiž dnes v Ďolíčku otevírá novou pobočku, která bude v provozu během domácích zápasů Klokanů. Pokud registraci uděláte přímo v pobočce, dostanete jako dárek unikátní tričko adidas s podpisem vybraného hráče Bohemky. Tím může být třeba Josef Jindřišek nebo David Bartek. Za každou vsazenou stokorunu pak dostanete ještě žeton na pivo zdarma.

V prodeji bude také zápasový magazín Klokan, kde dnes najdete třeba rozhovor s Ondřejem Petrákem, jeho plakát, informace ze světa futsalistů Bohemky nebo zmínku o stém výročí jednoho ze členů Společenství legend Bohemians. Magazín zakoupíte za 20 Kč u kamelotů a ve fanshopu.

Asistenty hlavního rozhodčího Petříka budou dnes Matěj Vlček a Dan Vodrážka. Čtvrtým sudím byl nominován Petr Hocek. Na průběh utkání bude dohlížet také VAR Pavel Franěk, kterému bude asistovat Pavel Orel. Utkání můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru pod hashtagem #BOHMBL. V aplikaci FORTUNA:LIGA pak můžete od 70. do 85. minuty zápasu hlasovat pro nejlepšího hráče Klokanů.

Vzhůru na Bolku. BOHEMKA DO TOHO!