Na západě Čech skončilo přípravné utkání remízou

Po gólech Kopice a Vaníčka se oba týmy rozešly po smírném výsledku.

Na západě Čech skončilo přípravné utkání remízou

Klokani do přípravného utkání nastoupili v brance s Bačkovským a klasickými čtyřmi obránci. Od úvodního hvizdu se do obrany zařadili na pravý kraj defenzivy Dostál, na posty stoperů Křapka s Vondrou a doleva poté Hašek. Ve středu hřiště operoval mladý Mareček po boku zkušeného Jindřiška. Kouč Jaroslav Veselý poskládal trio ofenzivních záložníků z tria Fulnek, Vaníček a Květ, kteří podporovali hrotového útočníka Ugwa.
V úvodu se individuální akcí blýskl Mosquera. Kolumbijský křídelník si z levé strany navedl míč na hranici šestnáctky, ale svůj střelecký pokus nenasměroval mezi tři tyče. Klokani ukázali pěknou akci po deseti minutách hry. Květ z levé strany křížným pasem přesně našel Dostála. Zkušený bek ve službách Bohemky sice mohl rovnou pálit, ovšem rozhodl se ještě přiklepnout míč spoluhráči. Tím byl forvard Ugwu, který pálil k levé tyči, avšak nakonec balon kolem ní prolétl z druhé strany, než by si útočník Zelenobílých představoval a jeho pokus skončil těsně vedle plzeňské branky.

Viktoria se radovala po nenápadné akci. V šestnáctce si poblíž brankové čáry přikryl míč Beauguel a přízemním centrem pod sebe předložil balon Kopicovi, jenž byl sice tísněn obráncem, ale i tak dokázal procedit balon do sítě. Náskoku si Plzeň neužili příliš dlouho. Vaníček nahrál do velkého vápna Fulnekovi, jehož fauloval Mosquera a sudí nařídil pokutový kop. Exekuce se ujal Vaníček a s přehledem srovnal stav zápasu.

Plzeň - Bohemians
Plzeň - Bohemians
 Deset minut před poločasovou pauzou si příležitost vytvořila Viktoria. Svých centimetrů využil Beauguel, jenž na hranici šestnáctky sklepl míč pro Kalvacha. Střední záložník týmu Michala Bílka pálil levačkou hned z prvního doteku, jenomže skvělý zákrok vytáhl Bačkovský, kterému se podařilo konečky prstů pod břevnem dělovku vytěsnit na rohový kop.

Ani Zelenobílí nezůstali pozadu z pohledu brankových příležitostí. Řezníkovu zpětnou přihrávku Hruškovi vystihl Květ a rázem měl před sebou gólmana Plzně. Zkušený brankář úmysl záložníka Bohemky vystihl a technickou střelu k pravé tyči levou nohou vykopl.

Krátce po přestávce pálil z hranice velkého vápna Potočný, jenže z těžké pozice netrefil balon ideálně a branku netrefil. Záhy zachránil Klokany obránce Krch. V šestnáctce si totiž míč rovnal na střelu volný Čermák, ale obětavý Krch proti němu vystoupil a srazil ji.

Plzeň - Bohemians
Plzeň - Bohemians
Na druhé straně vyvezl z vlastní poloviny balon Köstl, dostal se až k šestnáctce, kde doleva nahrál volnému Fulnekovi. Ten ale své pozice nevyužil naplno a po zaseknutí srazil ránu na rohový kop skluzující obránce Kaša. Exekuce rohu se ujal Nový, jehož centr prolétl až na zadní tyč. Odtud ho pod sebe hlavou vracel Nazarov. jako první se k míči dostal mladý obránce Kadlec. Urostlý stoper zakončoval zády k brance a střela mezi třemi tyčemi neskončila.
Tři minuty před koncem byli domácí blízko rozhodující brance. Řezník se dostal až k brankové čáře, odkud pod sebe do šestnáctky našel Kopice. Střelec první branky se zbavil Haška a střílel k levé tyči. Klokany zachránil střídající brankář Valeš, když byl u tyče včas a střelecký pokus vytáhl na rohový kop. Týmy se tak rozešly po remízovém výsledku.