B tým padl nejtěsnějším rozdílem

Klokani neproměnili své šance, pokutový kop a s Mladou Boleslaví prohráli.

B tým padl nejtěsnějším rozdílem

Proti Mladé Boleslavi hájil branku Klokanů brankář Bačkovský. Před ním byla stoperská trojice ve složení Adam Kadlec, Krch a Bederka. Pozice halfbeků patřily Lehovcovi s Denisem Valou a střed pole Farkašovi s Marešem. Útočníka Koubka podporovali Zeman s Keitou.

Už v první minutě si hosté vytvořili velkou šanci. Na hranici šestnáctky dostal balon Mužík a střílel na zadní tyč, ovšem kroucenou střelu fantasticky vyrazil Bačkovský. Téměř vzápětí odpověděla Bohemka. Na útočné polovině Keita nahrál Koubkovi, který se nerozpakoval a pálil, avšak míč o malý kousek proletěl nad břevnem. Na druhé straně byl ve druhé příležitosti Mužík, i tentokrát udržel brankář Zelenobílých čisté konto a ránu zneškodnil.

Po deseti minutách hry se Klokanům naskytla skvělá možnost. Denis Vala si zpracoval míč v šestnáctce a při pokusu obejít protihráče byl faulován. Nedovolený zákrok neutekl pozornosti hlavního sudího, který nařídil penaltu. Koubkovu střelu k levé tyči ale Šerák vyrazil a povedlo se mu zneškodnit i dorážku útočníka Bohemky.

Záhy se projevilo nedáš - dostaneš. Hra se dostala na druhou polovinu hřiště. Ve vápně sklepl balon Dufek pro Strikoviče, jehož nádherná rána k pravé tyči skončila až v síti.

Klokani se vrhli do ofenzivy. Keita na pravé straně utekl s míčem a servírovat ho před branku na Zemana, jenže křídelník Bohemians v obrovské šanci na úrovni malého vápna svoji střelou minul levou tyč jen o decimetry. Poté se hra už zklidnila a více vyložených šancí už k vidění nebylo.

Ve druhém dějství se naskytla příležitost na srovnání střídajícímu Ugwovi. Ten pálil z malého vápna přes skrumáž hráčů, ale jen doprostřed branky, kde střelu lapil Šerák. Čtvrt hodiny před koncem odcentroval ze standardní situace do šestnáctky Zeman. Míč si našel Marhoul, jenomže v těžké pozici hlavičkoval mimo tři tyče. O chvilku později měli Klokani k dispozici přímý kop. Pěknou ránu Bederky nejdřív skvěle vyrazil Šerák, balon si našel Zeman, ale jeho dorážka se do branky nevešla.

Čas ubíhal, ale Klokani neztráceli naději. Aktivní Zeman si v závěru narazil míč a prošel s ním do šestnáctky. Přesnou přihrávkou našel pod sebou lépe postaveného Kadlece, jenže střelu stopera Bohemky hostující defenziva zablokovala.

V nastaveném čase se ještě míč snesl po pasu Zemana na hlavu Lehovce, jenž míč vracel před branku, ovšem žádný z jeho spoluhráčů se k míči nedostal. Utkání tak rozhodla jediná branka z prvního poločasu, což znamenalo, že Klokani prohráli nejtěsnějším rozdílem.