Předprodej na Pardubice odstartoval

Východočeši přijedou do Ďolíčku v neděli 1. května 2022.

Předprodej na Pardubice odstartoval

Klokaní mise ve FINÁLE FORTUNA:LIGY je jasná – udržet prvoligovou příslušnost i pro příští sezonu. Úkol, který nebere ohledy ani na Svátek práce. Ve Skupině o záchranu čekají Bohemku dva domácí zápasy. Ten první právě v neděli 1. května, kdy do Ďolíčku přijede tým FK Pardubice.

Tento souboj bude opět zajímavější o to, že Pardubice hrají svá domácí utkání právě na stadionu u Botiče. V základní části navíc Východočeši Bohemku obrali o všech šest bodů. Přátelství, které oba kluby zejména na tribunách pojí, však musí stranou. Na těch dalších 90 minut je tým trenéra Krejčího překážkou na cestě k cíli.

Pokud se Bohemka v probíhající sezoně může na něco spolehnout, jsou to její fanoušci. A právě jejich pomoc budou hráči v zelenobílém potřebovat v nadstavbové části ještě víc. Předprodej vstupenek startuje v pátek 22. dubna na webu Ticketportal. Vstupenky v předprodeji stojí 150 Kč do sektorů B a C a 230 Kč do sektoru A. V den utkání na pokladnách jsou pak lístky o 20 Kč dražší.

PLATNOST PERMANENTEK
Na zápasy v rámci Skupiny o záchranu platí permanentní vstupenky kategorie Premium a VIP Premium. Permanentky Základní a VIP Základní na nadstavbovou část již neplatí.

Přijďte v neděli 1. května 2022 do Ďolíčku v co největším počtu a pomozte Klokanům vybojovat důležité body. Utkání začíná v 16 hodin.

VSTUPENKY BOHEMIANS - PARDUBICE KOUPÍTE ZDE