Nevěřte deníku Sport !

Opravdu podařený kousek vypadl dnes z per redaktorů deníku Sport. Už jsme si zvykli na jejich „kuloární informace“ pana Mádla, které se nikdy neukázaly jako pravdivé a měly za cíl pouze poškodit Bohemku a zmást čtenáře, ale to, co předvedl některý z redaktorů dnes ve statistice ze zápasu Roudnice – Bohemians, se už snad nedá nazývat ani novinařinou. Že si naprosto vycucali z prstu minuty vstřelených branek, by si těžko všiml někdo jiný, než přímý účastník zápasu, pokud by do očí neudeřily absolutní logické nesmysly...

Pod střelci je umístěná sestava, ale to pro redaktory nic neznamená. Takže vesele stříleli branky hráči, kteří na hřišti ještě nebyli nebo naopak už dávno vystřídali. Jak mohl Opic vsítit dva góly v první půlhodině, když se na hřišti objevil až v druhém poločase? Těžko mohl v 74. skórovat Baláž, respektive v 68. Melecký, když oba o přestávce odešli ze hřiště? A je tam mnoho dalších chyb, například to, že Kulig vstřelil svůj gól téměř o hodinu později, než je uvedeno, že celý druhý poločas odchytal místo Čontofalského Charvát atd. Obrovský amatérismus redaktorů deníku Sport by se dal šikovně zakrýt, ale pokud jim nedochází ani nejjednodušší logické zákonitosti, potom jen odhalují absolutní nedůvěryhodnost tohoto média.

Na mé pravidelné e-maily, informující pana Mádla o jeho výmyslech, se tento člověk zmohl pouze na napadení důvěryhodnosti Pavla Švarce a obvinění klubu Bohemians z amatérismu. Omluvy za šíření nepravd se čtenář nikdy nedočká.

Statistika podle deníku Sport:
12. a 30. Opic, 18. A 62. Šnajdr, 35. Kulig, 68. Melecký, 74. Baláž, 81. Matuszny
Sestava:
Čontofalský – Petrouš, (46. Grombíř), Obermajer, Valenta, Kotrys – Matuszny, Dvořák (46. Szabó,), Melecký (46. Rygel), Kulig – Šnajdr, Baláž (46. Opic)

Pravdivá statistika:
10. a 35. Šnajdr, 48. a 85. Opic, 18. Melecký z penalty, 24. Baláž, 56. Matuszny, 90. Kulig.
Sestava: Čontofalský (46. Charvát) - M. Petrouš (46. Palát), M. Obermajer, Valenta, Kotrys (46. Grombíř) - Matuszny, I. Dvořák (46. Szabó), Melecký (46. Rygel), Kulig - Šnajdr, Baláž (46. Opic).