Bohemka na severu Čech remizovala

Bod Klokanům vystřelil v nastavení Hronek.

Bohemka na severu Čech remizovala

V úvodu hlavičkoval po rohu Martinec, ale Valeš míč skvěle vyrazil. Záhy zakončoval Kubista, proti byl znovu s dalším výtečným zákrokem brankář Bohemky. Na druhé straně pálil po standardní situaci Köstl, avšak Martinec ránu zablokoval. Pak se ukázal i Hanuš, když nejdřív skvěle zneškodnil ránu Köstla a záhy fantasticky vytěsnil ránu Jindřiška mířící pod břevno. Po protiútoku pak upadl v šestnáctce Hronek, jenže penalta se nepískala. Na druhé straně ránou o břevno poslal Jablonec do vedení Pilař. V závěru první půle přihrával Dostál na Puškáče, jenže útočník Klokanů míč netrefil. Po pauze Bartek předložil balon do velké šance Koubkovi, jehož famózně vychytal Hanuš. V závěru ale vyrovnal Hronek a vystřelil Klokanům bod.

FK JABLONEC - BOHEMIANS PRAHA 1905 1:1 (1:0)
Střelnice • úterý 10.05.2022 • 19:00 • 4. kolo Skupiny o záchranu

Branky: 38. Pilař - 90+3. Hronek (Bartek)
Rozhodčí: Szikszay - Hrabovský, Volf
ŽK: Ikaunieks, Houska, Pilař - Dostál, Vaníček, Köstl, Bačkovský (na lavičce)
Diváci: 2578

FK Jablonec:
Hanuš - Štěpánek (83. Považanec), Martinec, Zelený, Surzyn - Hübschman - Černák (23. Pilař), Houska, Kubista, Malínský (65. Pleštil) - Ikaunieks (65. Silný)
Trenér: Jiří Vágner

Bohemians Praha 1905:
Valeš - Köstl, Křapka, Hašek (75. Fulnek) - Dostál, Jindřišek, Květ (62. Bartek), Kovařík (82. Krch) - Beran (46. Vaníček), Hronek - Puškáč (62. Koubek)
Trenér: Jaroslav Veselý