Odvetný zápas baráže už dnes odpoledne

Bohemka bude v Ďolíčku hájit prvoligovou příslušnost proti SFC Opava.

Odvetný zápas baráže už dnes odpoledne

V Ďolíčku se dnes odpoledne rozehraje odvetné utkání Baráže o postup do FORTUNA:LIGY. Bohemka doma přivítá třetí celek uplynulého ročníku druhé nejvyšší soutěže z Opavy. Ze čtvrtečního utkání si Klokani přivezli do Ďolíčku hubený náskok 1:0. Utkání začíná v 16 hodin.

Před baráží klub snížil vstupné na jednotnou cenu 100 Kč do všech sektorů. Permanentkáři můžou přijít úplně zdarma s permanentkou Základní i Premium. Vstupenky do sektorů na sezení (hlavní tribuna A a tribuna u pošty C) byly vyprodány už během předprodeje. Rychle mizí také vstupenky do kotle Bohemky (sektor B), ovšem dnes před zápasem ještě máte možnost si lístek do kotle pořídit. Pokladna u vchodu č. 3 otevírá v 15 hodin. Na místě bude možné zakoupit také vstupenky do sektoru hostů D, také od 15 hodin.

K dnešnímu utkání můžete opět zakoupit nové vydání magazínu Klokan. V dnešním čísle je velký rozhovor s nejlepším střelcem Bohemky Davidem Puškáčem, na prostřední dvoustraně pak najdete také jeho plakát. Nechybí reportáže z předchozích zápasů Klokanů a prostor dostaly také úspěšné kategorie dorostů. Dále v magazínu najdete ohlédnutí za náborem, předání šeku Nadačního fondu na pomoc Ukrajině a pozvánku na Ďolíček Fest, který se koná už za čtyři týdny.

První barážové klání ve Slezsku Bohemka zvládla, když díky jedinému gólu Romana Květa ze čtvrté minuty vyhrála nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Dnes musí svěřenci trenéra Veselého svou pozici uhájit. Pohárové pravidlo gólu na hřišti soupeře počítaného za dva již neplatí. Pokud by dnes Bohemka utkání o gól prohrála, následovalo by prodloužení 2x 15 minut, případně penaltový rozstřel.

Určitě se zastavte také ve fanshopu, kde probíhá velký výprodej zboží adidas, na které jsme dali velmi výrazné slevy. Dres pořídíte už za 500 Kč, dětský ještě o 100 Kč levněji. Dále najdete ve slevě třeba zápasové trenky, mikiny a bundy na zip a trička. Také jsme opět naskladnili oblíbené kšiltovky či šály. Fanshop otevírá společně se stadionem v 15 hodin.

Dnešní odvetný zápas Bohemky s Opavou vysílá opět televizní stanice ČT3 v přímém přenosu, flash momenty zápasu najdete také v aplikaci a na webu Livesportu.

Sázková kancelář Fortuna, která je zároveň partnerem našeho klubu, vidí dnešní zápas následovně. Na výhru Klokanů vypsala kurz 1,45, na vítězství Opavy 7,90. Remízu pak Fortuna vidí v kurzu 4,55. Pro fanoušky Bohemky je také připraven od Fortuny speciální bonus. Najdete ho ZDE. Vsadit si můžete také přímo v Ďolíčku, kde má Fortuna novou pobočku. Tady za sázku získáte žeton na pivo zdarma nebo možnost vyhrát 5 000 Kč. Při registraci v pobočce pak navíc dostanete originální triko adidas podepsané hráčem Bohemky a dostanete se do slosování o další ceny Bohemians.

Hlavním rozhodčím duelu bude Miroslav Zelinka, jeho asistenty budou Kamil Hájek a Petr Caletka. Čtvrtý rozhodčí se jmenuje Michal Křepský. K monitoru VAR dnes usedne Vít Ondráš, AVAR bude Marek Podaný. Utkání můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru pod hashtagem #BOHOPA.

Vzhůru na Slezany. BOHEMKA DO TOHO!