O víkendu proti soupeři z polského Krakova

Bohemka k přípravnému utkání vyjede do Humpolce. 

O víkendu proti soupeři z polského Krakova

O prvním červencovém víkendu nastoupí Klokani ke druhému přípravnému utkání. Oproti původním plánům se nakonec nevydají na sever Čech do Jablonce, nýbrž po D1 do Humpolce. Na stadionu místního A.F.C. Humpolec se utkají s KS Cracovia. Polský tým zakončil uplynulý ročník tamní Ekstraklasy na devátém místě. Právě v sobotu zakončí nejstarší fotbalový klub našich východních sousedů své soustředění v Rakousku, kde sehrál tři utkání. Podařilo se mu porazit LASK Linec (2:0), remizovat s Olympiakosem (0:0) a den před prověrkou s Klokany nestačil na rumunský Rapid Bukurešť (1:2).

V řadách soupeře najdeme i několik zástupců České republiky. Patří k nim Jakub Jugas, který odehrál v minulé sezoně devatenáct zápasů. Druhým do party je David Jablonský, jenž nastoupil v rámci minulé sezony do sedmi zápasů. V týmu soupeře nalezneme ještě dalšího hráče, jehož cesta v kariéře vedla i přes Českou republiku. Jedním z brankářů KS Cracovia totiž je slovenský gólman Lukáš Hroššo, jehož si fanoušci pamatují z působení v Liberci.

Přípravné utkání začne sobotu na stadionu v Humpolci s úderem 18. hodiny. Průběžné informace naleznete na našem Twitteru. Pokud se nechystáte vyrazit přímo do místa dějiště duelu, můžete utkání sledovat prostřednictvím streamu. Přímo zde v článku.