Dalším soupeřem na soustředění je maďarský Újpest FC

V úterý půjdou Klokani navázat na úspěšné výsledky v přípravném období.

Dalším soupeřem na soustředění je maďarský Újpest FC

Herní soustředění pomalu směřuje do své druhé poloviny. V úterním podvečeru čeká svěřence kouče Jaroslava Veselého druhé přípravné utkání. V něm se postaví maďarskému Újpestu, pátému celku uplynulého ročníku nejvyšší tamní soutěže. Jen čtyři body dělilo tým, jehož ofenziva byla nakonec druhá nejlepší, od příček zaručující postup do kvalifikačních bojů Evropské konferenční ligy. Hlavní město Maďarska tedy bude mít v evropských pohárech jen dva zástupce, a to mistra Ferencváros a Puskás Akadémia FC.

V letní přípravě se Újpest musí obejít bez nejlepšího střelce minulé sezony. S jedenácti nastřílenými brankami patřil tento titul Buduovi Zivzivadzemu, jenž ovšem v kádru soupeře Klokanů hostoval z MOL Fehérvár. O kousek za ním zůstal v tabulce střelců gruzijský reprezentant Giorgi Beridze, když nastřádal celkem osm přesných zásahů. Avšak ani on se v úterý proti Bohemians nepředstaví, protože po skončení sezony zamířil do tureckého prvoligové týmu MKE Ankaragücü. Brankářská jednička Dávid Banai si připsala pět čistých kont v rámci nejvyšší soutěže. V osmadvaceti letech je to pro klubového odchovance druhý nejvyšší počet čistých kont v jeho prvoligové kariéře.

Sankt Pölten - Bohemians 1:3 (1:2)
Sankt Pölten - Bohemians 1:3 (1:2)
Utkání s několikanásobným mistrem Maďarska čeká Bohemians v úterý od 17:30 hodin. Pocestují k němu na útulný stadion do Gunskirchenu, který je vzdálený od základny Klokanů téměř čtyřicet kilometrů. Průběžné informace naleznete tradičně na našich sociálních sítích. V reportáži poté shrneme důležité momenty utkání.