V neděli generálka s Příbramí

Klokany čeká poslední prověrka před startem FORTUNA:LIGY.

V neděli generálka s Příbramí

Předposlední týden letní přípravy završí hráči Bohemians domácím přípravným zápasem. Soupeřem v generálce na novou sezonu FORTUNA:LIGY bude 1.FK Příbram. Zápas se odehraje v Ďolíčku v neděli 24. července od 16 hodin.

Bohemka je v letní přípravě zatím stoprocentní, ovšem výsledky příliš nepřeceňujeme. V pěti zápasech svěřenci Jaroslava Veselého pětkrát zvítězili, z toho tři výhry přivezli ze soustředění v Rakousku, kde trávili část letní přípravy od 8. do 15. července a postupně se utkali s SKN St. Pölten, Újpest FC a FC Liefering. Předtím v rámci tuzemské přípravy zvítězili Klokani nad Táborskem a polskou Cracovií.

1.FK PŘÍBRAM
Tým od Litavky naposledy působil v první lize v sezoně 2020/2021, kdy byla rozšířena na 18 účastníků. Příbram se umístila na předposlední 17. příčce a následoval pád do FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sezoně 2021/2022 nasbírala ve druhé lize 35 bodů, což stačilo na pouhé 13. místo. Rozdíl pouhých sedmi bodů dělil příbramské fotbalisty od sestupujícího Ústí nad Labem. V aktuálním týmu našeho nedělního soupeře je také značná klokaní stopa. Trenérské duo tvoří s Tomášem Zápotočným člen Společenství legend Bohemians Marek Nikl, o brankáře se stará bývalá dlouholetá jednička Klokanů a oblíbenec tribun Radek Sňozík. V kádru je v současnosti na hostování z našeho Áčka také útočník Pavel Osmančík.

VSTUPNÉ
Utkání je standardně přístupné veřejnosti. Na generálku mohou zdarma přijít držitelé nových permanentních vstupenek na sezonu 2022/2023 bez rozdílu kategorie. Pro ostatní návštěvníky je jednotné vstupné 100 Kč a vstupenky se budou prodávat hodinu před výkopem u vchodu číslo 1. Přístupná bude hlavní tribuna a samozřejmě i kotel za brankou. Do Ďolíčku se však dostanete pouze hlavním vchodem z Vršovické ulice. Občerstvit se budete moci ve stánku na Náměstíčku i v kotli pod časomírou. Na toto přípravné utkání není nutné dbát na sektorizaci a číslování sedadel.

POKLADNY, LIVESTREAM A OSTATNÍ

Pokladny u hlavního vchodu budou otevřené od 15 hodin, stejně tak můžete už hodinu před zápasem navštívit také klubový fanshop na ochozu hlavní tribuny pod sektorem A1. K přípravnému utkání nebude vydán zápasový magazín Klokan. Nemůžete-li do Ďolíčku v neděli přijít osobně, nemusíte se bát, že byste o utkání přišli. Zajistili jsme pro fanoušky z různých koutů republiky i ze zahraničí živé vysílání. Livestream zápasu poběží na YouTube a informaci s odkazem na něj Vám přineseme v den utkání na webu i sociálních sítích Bohemky. Sledujte nás na Twitteru, Facebooku a Instagramu, aby Vám žádná novinka z dění v klubu neunikla.

#BOHEMKADOTOHO