Dnes hraje Bohemka v Jablonci

V článku najdete informace pro výjezd i sledování doma u TV.

Dnes hraje Bohemka v Jablonci

FORTUNA:LIGA odstartovala sezonu 2022/2023 včera čtyřmi zápasy. Dnes odpoledne se do prvoligových bojů zapojí také Klokani. Na hřišti Jablonce vyběhne parta kolem kapitána Josefa Jindřiška ve čtyři hodiny odpoledne. Pro Bohemku tak začíná desátá prvoligová sezona v řadě.

VSTUPENKY A SEKTOR HOSTŮ
Pro fanoušky Bohemians je vyhrazen modrý sektor VH - vlajkonoši hosté. Dnes koupíte lístek na pokladně u stadionu za 150 Kč. Pokladny u sektoru hostů v neděli otevírají hodinu před zápasem, tedy v 15 hodin. Podle informací domácího klubu bude v sektoru hostů standardně zajištěno občerstvení. Samozřejmostí je také povinnost všech návštěvníků dodržovat Návštěvní řád, který je k přečtení ZDE.

DOPRAVA
Pokud chcete do Jablonce na zápas Bohemky vyrazit veřejnou dopravou, nejvhodnějším spojem je autobus z Černého Mostu. Spoj společnosti BusLine odjíždí z Prahy ve 13:30. Podle jízdního řádu budete o 68 minut později vystupovat na zastávce Jablonec - U Gymnázia. Odtud Vás čeká procházka na 1 km vzdálený stadion, kterou volnou chůzí zvládnete do 20 minut. U sektoru hostů tak budete hodinu před zápasem, kdy se otevře i pokladna. Nejkratší cestu od autobusu na stadion si můžete prohlédnout na přiložené mapce. Zpátky do Prahy odjíždí autobus z jabloneckého autobusového nádraží v 19:20. Ve 20:45 budete zpátky v Praze na Černém Mostě. Budete-li mít potíže v souvislosti s Vaší návštěvou zápasu Bohemky v Jablonci, můžete se obrátit na SLO Bohemians Martina Kurku na telefonním čísle 773 999 695.



TV PŘENOS & STREAM
Máte-li zájem sledovat zápas Bohemky v televizi, můžete tak učinit díky O2 TV, která vysílá všechny zápasy nejvyšší tuzemské soutěže v přímých přenosech. Bohemku v Jablonci dnes najdete na kanále O2 TV Fotbal. Stream ze zápasu můžete sledovat také na Fortuna TV. Upozorňujeme všechny naše fanoušky na podvodné a nebezpečné odkazy na falešné streamy, které se objevují zejména v komentářích na sociální síti Facebook. Tyto odkazy často vedou k registracím na pochybných a nebezpečných stránkách.

FORTUNA
Sázková kancelář Fortuna je partnerem Bohemky. Její bookmakeři vypsali na dnešní zápas Klokanů kurzy 1,95 na výhru domácího Jablonce, 3,5 na remízu a 4,1 na vítězství Bohemians. Zaregistrujte se u Fortuny s promo kódem BOHEMKA1300, získejte bonus na sázky a dostaňte se do slosování o věcné ceny z Ďolíčku. BONUS ČEKÁ TADY. Ve hře je třeba permanentka nebo podepsaný originální dres vybraného hráče. Více informací o soutěži najdete ZDE.

NOVÉ DRESY
Zároveň dnes Klokany čeká historicky první ligový zápas v dresech značky Puma. Ty nám od této sezony dodává vršovická fotbalová speciálka SportFotbal. Originální dres na tuto sezonu si můžete za 1.905 Kč koupit v našem fanshopu v Ďolíčku i ONLINE ZDE.

ROZHODČÍ A DELEGÁTI
O správný průběh dnešního zápasu by se měl postarat hlavní rozhodčí Dalibor Černý a jeho asistenti Marek Podaný a Jiří Pečenka. Čtvrtý rozhodčí bude Petr Dorušák, delegát utkání Petr Vysloužil a svazový delegát Luděk Lhoták. Rozhodčím u videa byl delegován Tomáš Batík, jeho asistentem Petr Caletka.

#BOHEMKADOTOHO