Jak si vedli hráči na hostování?

Se startem soutěží je tady i přehled, jak se Klokanům dařilo. 

Jak si vedli hráči na hostování?

Poslední červencový víkend nenabídl pouze start FORTUNA:LIGY. Do sezony vstoupily také týmy z druhé nejvyšší soutěže. V ní, minimálně během podzimní části, se ukáží i odchovanci Bohemians. Jeden kmenový hráč Zelenobílých ale působí také v prvoligovém klubu.

FORTUNA:LIGA

FC Trinity Zlín - FK Mladá Boleslav 0:0

Daniel Mareček (Mladá Boleslav) - ačkoliv bylo hostování zpečetěno pár dní před zápasem, kouč Pavel Hoftych nasadil kmenového hráče Bohemky hned do základní jedenáctky. V premiérovém ligovém kole odehrál téměř osmdesát minut.

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 2:2

Daniel Mareček (Mladá Boleslav) - znovu začal utkání v zahajovací jedenáctce. V tomto případě se za důvěru odvděčil i vstřeleným gólem, jímž vyrovnal na konečných 2:2.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

MFK Vyškov - MFK Chrudim 3:0

Michal Vrána (Chrudim) - nenavázal na gólovou trefu z generálky proti Hradci a neprosadil se. Odehrál přes šedesát minut, když ho nahradil Jančura.

MFK Chrudim - FK Viagem Příbram 3:0

Michal Vrána (Chrudim) - nastoupil od začátku a podepsal se pod skvělý první poločas Východočechů. Ti nastříleli všechny branky během dvaadvaceti minut a mohli slavit první výhru v sezoně. Vrána opustil hřiště až v samém závěru.

FK Viagem Příbram - FC Silon Táborsko 0:0

Lukáš Musil (FK Viagem Příbram) - začal utkání na lavičce náhradníků. Do hry se dostal v 81. minutě.

Pavel Osmančík (FK Viagem Příbram) - stejně jako v generálce s Bohemians, tak i v prvním mistrovském klání nastoupil v základní sestavě. Odehrál téměř celé utkání a vystřídán byl až v nastaveném čase.

MFK Chrudim - FK Viagem Příbram 3:0

Lukáš Musil (FK Viagem Příbram) - má za sebou druholigovou premiéru v základní sestavě. Bohužel na ni nebude z pohledu výsledku vzpomínat v dobrém. Odehrál ale téměř 80 minut, kdy hřiště opustil.

Pavel Osmančík (FK Viagem Příbram) - mladý útočník sice nechyběl v zahajovací jedenáctce, ale musel skousnout porážku svého týmu o tři branky. V 80. minutě ho nahradil na hrací ploše Vokřínek.

FC Sellier & Bellot Vlašim - FC Vysočina Jihlava 0:2 (0:2)

Radek Lehovec - do hry naskočil z lavičky náhradníků v 88. minutě.

MFK Karviná - FC Sellier & Bellot Vlašim 3:2

Radek Lehovec - rychlý obránce se dostal hry na závěrečnou desetiminutovku. Prohře svého týmu na stadionu nedávného prvoligisty ovšem nezabránil.