Vstupenky do Teplic v online předprodeji

Na sobotní duel je možné už teď zakoupit lístky za výhodnější cenu. 

Vstupenky do Teplic v online předprodeji

Po dvou ligových kolech mají Bohemians na kontě čtyři body. Jako další se jim v cestě za přírůstkem postaví Teplice. Právě na tento zápas se Klokani po volné neděli od dnešního dne chystají. Přesně, jak se nechal slyšet kouč Jaroslav Veselý na sobotní tiskové konferenci: "V pondělí budeme znovu na značkách v montérkách a jdeme bojovat dál."

Také vy se můžete zapojit do příprav na víkendový duel FORTUNA:LIGY. Probíhá totiž online předprodej vstupenek do sektoru pro fanoušky Bohemians. Nyní stojí jeden lístek 110 Kč. Přímo na místě bude možné zajistit si místo na stadionu i při osobním nákupu, ovšem už za 170 Kč.

>>> ONLINE PŘEDPRODEJ <<<

Pro cestu do Teplic lze krom vlastní dopravy využít i autobusovou dopravu. Z pražských Holešovic vyjede linka č. 855 ve 13:53 a cílovou zastávkou pro fanoušky Klokanů je teplické Benešovo náměstí. Odtud dojdou fanoušci ke svému vstupu do sektoru za pár minut. Další variantou dopravy je vlakový spoj R610 Krušnohor. Vlaková souprava opustí pražské Hlavní nádraží ve 13:25 a do stanice Teplice v Čechách přijede jen pár minut po 15. hodině (15:06). Cesta na stadion je poté jen o kousek delší, než v případě volby dopravy autobusem.