Tento týden hned třikrát na film do Ďolíčku

Letní kino nabídne mimořádně rovnou tři filmové projekce. 

Tento týden hned třikrát na film do Ďolíčku

Začal další srpnový týden a v Ďolíčku nastane další promítání. Teď půjde rovnou o tři projekce, které klub připravil nejen pro své fanoušky. Znovu půjde o filmy z české dílny se sportovní tématikou a komediálním žánrem. Promítat se bude v úterý, středu a čtvrtek. Letní kino v Ďolíčku podporují Krušovice a Městská část Praha 10. 

Právě v úterý je na programu film Srdce na dlani. Diváci se můžou těšit na Boleslava s Vladimírem Polívkou, Veroniku Khek Kubařovou, Hynka Čermáka, Jaromíra Noska, ale i Elišku Balzerovou a Pavlu Tomicovou. Česká komedie od tvůrců úspěšného filmu Ženy v běhu s kvalitním hereckým obsazením napovídá k zážitku, při němž nebude nouze o zábavu.

O den později si na své přijdou fotbaloví fanoušci, neboť na řadu přijde Vyšehrad: Fylm. Jde o náhradní projekci, neboť tu první minulý týden přerušily technické problémy. Ačkoliv několik desítek diváků vydrželo čekat v Ďolíčku i během hodinové přestávky, chceme divákům dopřát tuto úspěšnou komedii sledovat na našem stadionu kompletní.

Tento týden pak uzavře film Zátopek. Životopisný snímek o legendárním českém sportovci, jehož ve filmu ztvárňuje Václav Neužil. Roli jeho partnerky Dany Zátopkové hraje Martha Issová. Dalšími z účinkujících jsou Štěpán Kozub, Adam Mišík a Lenka Termerová.

Promítání začíná vždy ve 20:30. Vstupenky lze pořídit nyní online, ale pokaždé budou fyzicky ke koupi i na pokladně. Ta se společně se stadionem otevře v 19:30. Prosíme všechny příchozí, aby obsazovali pouze místa, která mají vytištěná na vstupence.