Klokani odpoledne přivítají Votroky

Přečtěte si informace k odpolednímu utkání v Ďolíčku.

Klokani odpoledne přivítají Votroky

I po třech kolech je Bohemka neporažena a drží se na špičce prvoligové tabulky. Po druhé venkovní výhře v řadě se budou dnes svěřenci trenéra Veselého prát s Hradcem Králové o první domácí výhru v této sezoně. Zápas v Ďolíčku začíná v 16 hodin, brány vršovického chrámu se otevřou o hodinu dříve, tak přijďte včas.

VSTUPENKY
Vstupenky budou dnes v prodeji běžně na pokladnách. V den utkání pořídíte vstupenku na hlavní krytou tribunu za 300 Kč, do kotle Bohemky (sektor B), na tribunu k poště (sektor C) i do sektoru hostů (sektor D) stojí jeden lístek 200 Kč. U hlavního vchodu č. 1 jsou pak pro držitele permanentek a vstupenek z předprodeje speciálně označené přednostní vchody, aby nemuseli čekat ve frontách u pokladny.

FANSHOP
Nezapomeňte dnes také navštívit fanshop pod sektorem A1. Jednak si zde můžete pořídit zbrusu nový dres Puma, ale také zde najdete spoustu zboží z loňské kolekce adidas ve výprodejových slevách. Hodit se Vám určitě bude také šála Bohemky nebo třeba osuška k vodě na dovolenou. Vybírat můžete i z ostatního sortimentu, abyste při fandění Klokanům byli oblečeni v těch správných barvách.

PŘEDZÁPASOVÝ PROGRAM
Naplánujte svůj příchod do Ďolíčku tak, abyste pět minut před začátkem zápasu byli pohodlně na svých místech. V úvodní ceremonii budeme gratulovat k narozeninám další legendě Bohemians, poděkujeme Martinu Vávrovi, který po 10 letech skončil v roli klubového maséra a před samotným výkopem věnujeme tichou vzpomínku panu Františku Fiktusovi, kapitánovi z 50. a 60. let, který nás začátkem tohoto týdne navždy opustil.

VSTUPENKY NA SPARTU
Během dnešní návštěvy Ďolíčku si můžete zakoupit vstupenky na příští víkend, kdy hraje Bohemka na Letné proti Spartě. Vstupenky do kotle Klokanů jsou k dispozici za 250 Kč. Během zápasu je pořídíte ve stánku fanshopu na Náměstíčku a také v ultras stánku v trafačce mezi hlavní tribunou a kotlem. POZOR! V kamenném fanshopu na hlavní tribuně vstupenky k dispozici nebudou, kvůli dlouhým frontám. V zeleném stánku na Náměstíčku pro Vás bude jejich nákup pohodlnější. Za vstupenky na Spartu lze platit POUZE HOTOVĚ.

TV PŘENOS & STREAM
Máte-li zájem sledovat zápas Bohemky v televizi, můžete tak učinit díky O2 TV, která vysílá všechny zápasy nejvyšší tuzemské soutěže v přímých přenosech. Bohemku dnes najdete na kanále O2 TV Fotbal. Stream ze zápasu můžete sledovat také na Fortuna TV. Upozorňujeme všechny naše fanoušky na podvodné a nebezpečné odkazy na falešné streamy, které se objevují zejména v komentářích na sociální síti Facebook. Tyto odkazy často vedou k registracím na pochybných a nebezpečných stránkách.

FORTUNA
Sázková kancelář Fortuna je partnerem Bohemky. Její bookmakeři vypsali na dnešní zápas Klokanů kurzy 2,22 na výhru domácí Bohemky, 3,40 na remízu a 3,35 na vítězství Votroků. Zaregistrujte se u Fortuny s promo kódem BOHEMKA1300, získejte bonus na sázky a dostaňte se do slosování o věcné ceny z Ďolíčku. BONUS ČEKÁ TADY. Ve hře je třeba permanentka nebo podepsaný originální dres vybraného hráče. Více informací o soutěži najdete ZDE. Vsadit si můžete také přímo v pobočce v Ďolíčku na Náměstíčku.

MAGAZÍN KLOKAN
Také k dnešnímu utkání vychází nový magazín Klokan s Romanem Valešem na obálce. Dnes v něm najdete reportáže z remízy s Baníkem a z výhry v Teplicích, rozlosování zápasů, plakát Antonína Křapky a rozhovor s Janem Morávkem, který se do Bohemky vrací po 13 letech strávených v Bundeslize. Pokud jste zvyklí nosit na magazín drobné v přesné výši, tak dávejte pozor. Od nové sezony stojí magazín 30 Kč.

ROZHODČÍ A DELEGÁTI
O správný průběh dnešního zápasu by se měl postarat hlavní rozhodčí Miroslav Zelinka a jeho asistenti Jiří Pečenka a Lucie Ratajová. Čtvrtou rozhodčí bude Jana Adámková, delegát utkání Jiří Neuberg a svazový delegát Jan Král. Rozhodčím u videa byl delegován Pavel Franěk, jeho asistentem Tomáš Mokrusch.

#BOHEMKADOTOHO