Na Plzeň vstupenky už jen do kotle

Hlavní tribuna je vyprodaná, permanentkáři však mohou místo uvolnit.

Na Plzeň vstupenky už jen do kotle

Po reprezentační přestávce pokračuje svým 10. kolem FORTUNA:LIGA. První říjnový den přijede do Ďolíčku úřadující mistr FC Viktoria Plzeň. V předprodeji můžete stále kupovat vstupenky levněji, dostupné jsou ovšem už pouze do kotle Bohemians. Sektor hostů se prodává v Plzni.

HLAVNÍ TRIBUNA VYPRODANÁ
Na hlavní kryté tribuně už v předprodeji zmizela všechna volná místa, je tedy vyprodaná. Nárazově se v online prodeji mohou objevit ještě nevyzvednuté rezervace, ovšem v takovém případě to budou pouze jednotky míst. Je tedy jisté, že poklady u hlavního vchodu zůstanou v sobotu 1. října zavřené. Svá místa však mohou uvolnit ještě permanentkáři, kteří z různých důvodů v sobotu do Ďolíčku nepřijdou.

UVOLNĚNÍ PERMANENTKY
Pokud na sobotní utkání nemůžete přijít, máte možnost přes Ticketportal online své místo jednorázově uvolnit a dát tak jinému fanouškovi možnost si ho zakoupit. Pokud se Vaše uvolněné místo v předprodeji opět prodá, odměníme Vás za to jedním bodem, který má hodnotu 100 Kč poukázky do fanshopu. Na příští domácí zápas bude Vaše permanentka opět platná. Návod na uvolnění místa najdete ZDE. Dobře si tento krok rozmyslete, uvolnění místa na vybrané utkání je nevratné.

VSTUPENKY DO KOTLE BOHEMIANS
Stále jsou dostupné ještě vstupenky do sektoru B. V předprodeji jednu koupíte za 170 Kč, v den utkání za 200 Kč. I tady je ovšem riziko, že v sobotu už vstupenky na pokladně dostupné nebudou. Raději využijte jistotu předprodeje.

UZAVŘENÝ SEKTOR C
Z bezpečnostních důvodů nařídil správce stadionu dočasné uzavření tribuny C, ve které smí zůstat jen TV kamera. Pro držitele permanentek a vstupenek na tuto tribunu jsou vyhrazena náhradní místa na kryté hlavní tribuně v sektoru 5A a to celá druhá a třetí řada. Permanentky jsou pro vstup do Ďolíčku normálně platné. Sektor C zůstane nepřístupný do konce podzimní části soutěže. Za komplikace se všem fanouškům omlouváme, technický problém bohužel přesahuje areál stadionu do Sportovní ulice a není v silách klubu nápravu jakkoli urychlit.

VSTUPENKY DO SEKTORU HOSTŮ
Všech 315 vstupenek do sektoru Viktorky jsme předali k distribuci plzeňskému klubu. Za 170 Kč si je mohou fanoušci FCVP zakoupit do zítřejších 17 hodin ve fanshopu v Doosan Areně. V případě nevyprodání kapacity budou v den utkání k dispozici na pokladně u sektoru hostů (sektor D) za 200 Kč. Poklady v Ďolíčku otevírají 60 minut před výkopem, tedy v 15 hodin.

Hlavním partnerem utkání je Ottova tiskárna.

#BOHEMKADOTOHO