Vstaňte, hraje Bohemka!

Po reprezentační pauze přijede do Ďolíčku úřadující mistr FC Viktoria Plzeň.

Vstaňte, hraje Bohemka!

Třetí zápas v Ďolíčku v řadě odehrají Klokani. Dnes opět v roli domácího týmu, který se utká s úřadujícím mistrem a vedoucím celkem FORTUNA:LIGY Viktorií Plzeň. Bohemka se po necelé třetině základní části nachází na 5. příčce tabulky, půjde tak o souboj týmů z průběžné Skupiny o titul. Hlavní rozhodčí Miroslav Zelinka zahájí duel dnes v 16 hodin.

VSTUPENKY
Hlavní tribuna je vyprodaná už z předprodeje, proto dnes vstupenky u hlavního vchodu do Ďolíčku již nepořídíte, pokladny tam budou zavřené. Do kotle Klokanů však vstupenky ještě jsou. Jejich cena v den utkání je 200 Kč a v prodeji budou od 15 hodin v pokladně u vchodu do sektoru B ze Sportovní ulice. Pro fanoušky FCVP je v Ďolíčku určený sektor D, do kterého vede vstup z rohu Sportovní a Vršovické ulice. Také tady bude pokladna otevřena od 15 hodin a vstupenky budou stát 200 Kč. Všem fanouškům doporučujeme na utkání dorazit s dostatečným časovým předstihem.

UZAVŘENÝ SEKTOR C
Z bezpečnostních důvodů nařídil správce stadionu dočasné uzavření tribuny C, ve které smí zůstat jen TV kamera. Pro držitele permanentek a vstupenek na tuto tribunu jsou pro dnešní zápas vyhrazena náhradní místa na kryté hlavní tribuně v sektoru 5A a to celá druhá a třetí řada. Vstupenky i permanentky jsou pro vstup do Ďolíčku normálně platné. Sektor C zůstane nepřístupný do konce podzimní části soutěže.

FANSHOP
Nezapomeňte dnes také navštívit fanshop pod sektorem A1. Tady si můžete pořídit nový dres Puma a také nový týmový plakát 2022/2023. Další novinkou čekající na fanoušky ve fanshopu je diář na rok 2023 s precizně vyraženým motivem Bohemians. Dnes máte také poslední šanci ulovit něco z megavýprodeje značky adidas, který dnes po utkání definitivně končí.

TV PŘENOS & STREAM
Máte-li zájem sledovat zápas Bohemky v televizi, můžete tak učinit díky O2 TV, která vysílá všechny zápasy nejvyšší tuzemské soutěže v přímých přenosech. Bohemku dnes najdete na kanále O2 TV Sport v hlavním přenosu. Stream ze zápasu můžete sledovat také na Fortuna TV. Upozorňujeme všechny naše fanoušky na podvodné a nebezpečné odkazy na falešné streamy, které se objevují zejména v komentářích na sociální síti Facebook. Tyto odkazy často vedou k registracím na pochybných a nebezpečných stránkách.

FORTUNA
Sázková kancelář Fortuna je partnerem Bohemky. Její bookmakeři vypsali na dnešní zápas Klokanů kurzy 3,60 na výhru domácí Bohemky, 3,50 na remízu a 2,10 na vítězství Plzně. Zaregistrujte se u Fortuny s promo kódem BOHEMKA1300 a získejte bonus na sázky. BONUS ČEKÁ TADY. Vsadit si můžete také přímo v pobočce v Ďolíčku na Náměstíčku.

MAGAZÍN KLOKAN
Také k dnešnímu utkání vychází nový magazín Klokan. Dnes v něm najdete reportáže z ligových zápasů se Slovanem Liberec a Pardubicemi a z pohárového utkání v Ústí nad Labem, rozlosování zápasů, soupisky obout týmů, představení Viktorie Plzeň, informace z klubu a fanklubů a plakát Romana Valeše. Pokud jste zvyklí nosit na magazín drobné v přesné výši, tak dávejte pozor. Od letošní sezony stojí magazín 30 Kč.

ROZHODČÍ UTKÁNÍ
Na správný průběh dnešního zápasu bude dohlížet hlavní rozhodčí Miroslav Zelinka a jeho asistenti Jan Paták a Jan Dohnálek. Čtvrtým rozhodčím bude Michael Kvítek, delegátem utkání Josef Bajer a svazovým delegátem Libor Zeman. Rozhodčím u videa byl delegován Tomáš Kocourek, jeho asistentem Jakub Šimáček.

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ
Předpověď počasí hlásí v odpoledních hodinách možnost deště, proto připomínáme, že do Ďolíčku není možné vnést deštník s hrotem.

Hlavním partnerem utkání je Ottova tiskárna.

#BOHEMKADOTOHO