Začal předprodej vstupenek na další domácí zápas

V sobotu 15. října se Bohemians doma utkají se Sigmou Olomouc.

Začal předprodej vstupenek na další domácí zápas

Momentálně se sice Klokani připravují na nejbližší venkovní ligový duel, k němuž vyrazí do Uherského Hradiště. Na tamním Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty se utkají s domácím Slováckem. Vy si ale od dnešního dne už můžete zajistit vstupenky na další domácí utkání, které následuje hned po tom proti týmu kouče Martina Svědíka. Příští sobotu zavítá do Ďolíčku olomoucká Sigma, aktuálně dvanáctý tým tabulky.

K utkání Bohemky s Olomoucí dojde v sobotu 15. října od 16 hodin. Volný předprodej vstupenek na další domácí duel Bohemians začíná v úterý v 10 hodin. Své místo na stadionu si můžete zajistit z pohodlí domova či kanceláře na internetových stránkách ticketportal.cz. Samozřejmě si pro lístky můžete přijít také do Ďolíčku. Stačí navštívit fanshop v otevírací době a koupit si lístek přímo u obsluhy. Za levnější ceny zakoupíte vstupenky až do pátku 14. října. Na hlavní tribunu za 250 Kč a do kotle za 170 Kč. V sobotu bude předprodej na internetu pokračovat, ovšem již za klasické "zápasové" ceny, takže na hlavní tribunu za 300 Kč a do kotle za 200 Kč. O distribuci vstupenek pro fanoušky hostujícího týmu se jedná.

Z bezpečnostních důvodů zůstává i nadále zavřený sektor C. Pro držitele permanentek z tohoto sektoru jsou i nadále vyhrazeny řady 2 a 3 v sektoru 5A. Zlevněné vstupné pro děti do 150 cm, seniory nad 70 let a držitele průkazů ZTP a ZTP/P pořídíte rovněž v online předprodeji. Všechny tyto skupiny mají nárok na slevu 50 % z plné ceny. Tyto varianty je nutné vyzvednou přímo v předprodeji. Před utkáním se budou na pokladnách prodávat už pouze klasické vstupenky.

>>> POJĎ PODPOŘIT BOHEMKU PROTI OLOMOUCI! <<<

Klokani, pojďme společně vybojovat další body!

#BOHEMKADOTOHO