Vstupenky na MOL Cup jdou do prodeje

Ve třetím kole domácího poháru přijede do Ďolíčku druholigový Třinec.

Vstupenky na MOL Cup jdou do prodeje

Postup do 3. kola MOL Cupu vybojovali Klokani na hřišti třetiligového Ústí nad Labem, kde po trefách Drchala a Květa (2x) zvítězili 3:0. Následný los přisoudil Zelenobílým domácí prostředí, ve kterém přivítají druholigový FK Třinec. Zápas se ve Vršovicích odehraje ve středu 19. října s výkopem v 17:30. Vstupenky můžete zakoupit od dnešních 14 hodin na Ticketportalu a ve fanshopu v Ďolíčku.

Třinečtí fotbalisté jsou po 10. kolech FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na 12. místě tabulky. V MOL Cupu se letos představí potřetí. V 1. kole přešli přes divizní FK Bílovec, který porazili 6:2. Další výhru o čtyři branky, tentokrát 5:1, si připsali ve 2. kole proti třetiligovému SK Kvítkovice.

Na 3. kolo MOL Cupu stanovil klub snížené vstupné. Na hlavní tribunu zakoupíte vstupenku za 150 Kč, do sektoru B Vás vyjde na rovných 100 Kč. Děti do 150 cm, důchodci nad 70 let a držitelé průkazů ZTP a ZTP/P mají v předprodeji nárok na 50% slevu z ceny vstupenky. Slevu nelze uplatnit v den utkání na pokladnách. Vstupné v předprodeji i v den zápasu je pro tento zápas shodné.

PREMIUM PLATÍ, ZÁKLADNÍ NE
Držitelé permanentek kategorie Premium mají na tento zápas vstup v ceně, nemusí si tedy kupovat vstupenku. Naopak permanentka Základní na MOL Cup neplatí.

Online prodej vstupenek probíhá ZDE.

#BOHEMKADOTOHO