Vstupenky na Zlín jsou od úterý v předprodeji

Klokani se naposledy v tomto roce představí v rámci FORTUNA:LIGY doma v Ďolíčku.

Vstupenky na Zlín jsou od úterý v předprodeji

Nedělní derby s pražskou Slavií je za dveřmi, ovšem i další domácí klání Bohemians se pomalu blíží. Hned příští sobotu 5. listopadu totiž svěřenci kouče Jaroslava Veselého odehrají poslední ligové utkání na svém stadionu v roce 2022. K dalšímu boji o prvoligové body přijede soupeř z Moravy, jmenovitě FC Trinity Zlín. Svěřenci trenéra Jana Jelínka se aktuálně nachází na sestupových pozicích. Z předposlední příčky mají na poslední Pardubice šestibodový náskok. Na nesestupovou - třináctou - pozici je ztráta jednobodová.

Zápas 15. kola základní části FORTUNA:LIGY mezi Bohemkou a Zlínem se odehraje v Ďolíčku v sobotu 5. listopadu od 15 hodin. Předprodej bude probíhat ve standardním režimu volného prodeje a začíná v úterních 10 hodin. Vstupenky budou k dispozici na internetu, ale i ve fanshopu za 250 Kč na hlavní tribunu. Vstupenka do kotle vyjde fanouška na 170 Kč. V den zápasu budou nevyprodané lístky v prodeji na pokladnách za 300 Kč na krytou tribunu A, do kotle poté za rovných 200 Kč.

Sektor C zůstává nadále zavřený z bezpečnostních důvodů. Držitelé permanentek mají vyhrazené řady 2 a 3 v sektoru 5A. Zlevněné vstupné pro děti do 150 cm, seniory nad 70 let a držitele průkazů ZTP a ZTP/P je možné pořídit pouze v předprodeji. Všechny tyto skupiny mají nárok na slevu 50 % z plné ceny. Tyto slevy je nutné uplatnit v předprodeji. V den zápasu se budou na pokladnách prodávat už pouze vstupenky za plnou cenu.

>>> KUP SI LÍSTEK NA ZLÍN <<<

FANOUŠCI FC TRINITY ZLÍN
Předprodej vstupenek do sektoru hostí bude probíhat v online režimu. Na internetu stojí lístek 170 Kč, v den utkání budou zbylé vstupenky v případě nevyprodání kapacity k dostání na pokladně za 200 Kč. Pro fanoušky hostujícího týmu je určený sektor D.

Přijďte podpořit Bohemku do Ďolíčku v posledním podzimním domácím utkání!

#BOHEMKADOTOHO