Bohemka a Fortuna navyšují partnerství

Dosavadní partner Bohemians se mění na hlavního partnera.

Bohemka a Fortuna navyšují partnerství

Sázková kancelář Fortuna není jen titulárním partnerem fotbalové ligy, ale od loňské sezony také přímo partnerem Bohemians. Na začátku letošního ročníku soutěže došlo k jednáním, jejichž výsledkem je navýšení této spolupráce a posunutí partnerství. S radostí tak v Ďolíčku „přesouváme“ Fortunu do vyšší kategorie hlavní partner.

„Jsme za navýšení spolupráce rádi. Díky Fortuně vznikla v Ďolíčku pobočka, kde si mohou fanoušci pohodlně vsadit a zvýšit tím zážitek ze sledování fotbalu. Mají vlastní sektor, kde mohou sledovat zápasy Klokanů v pohodlí, a navíc jim hostesky donesou třeba pivo,“ zhodnotil dosavadní spolupráci ředitel Bohemians Darek Jakubowicz.

Kromě uvedených aktivit probíhají v Ďolíčku i tipovačky o volné sázky, Fortuna rozdává fanouškům registrační bonus a letos v létě nově registrovaní soutěžili ve slosování o hodnotné ceny. „Mimo to nám partnerství opět pomáhá i po ekonomické stránce k větší stabilitě Bohemky,“ doplnil Jakubowicz.

„Bohemians jsou tradičním českým klubem s ohromnou historií a zcela unikátním vztahem s fanoušky. Nikde jinde v Česku není taková atmosféra, jako ve vyprodaném Ďolíčku, proto si velmi vážíme možnosti posílit náš vzájemný vztah. Klokani už dávno nejsou týmem hrajícím o záchranu, o čemž svědčí i aktuální pohled do tabulky, věříme, že i díky naší hlubší podpoře se klub bude dále posouvat a rozvíjet,“ přidal svůj pohled generální ředitel společnosti FORTUNA David Vaněk.

Navýšení partnerství pocítili už i fanoušci Klokanů. Kromě dalších připravovaných aktivit a akcí prvních 500 návštěvníků nedělního Vršovického derby dostalo od Fortuny pivo zdarma.

Logo Fortuny pak budou nově hráči prezentovat i na hřišti, zdobí totiž jejich zápasové trenky.

#BOHEMKADOTOHO

Bohemka TV