Vstupenky a vlak na Baník

Poslední výjezd podzimu do Ostravy se blíží.

Vstupenky a vlak na Baník

Kvůli fotbalovému Mistrovství světa v Kataru skončí podzimní část FORTUNA:LIGY už příští víkend. Klokani v sobotu 12. listopadu uzavřou podzim ve Vítkovicích proti Baníku. Zápas má výkop v 15:00, vstupenky se prodávají ve třech vlnách (cenových kategoriích) a fanoušci z Prahy jedou společným vlakovým výjezdem.

VSTUPENKY DO KOTLE BOHEMIANS
Pro fanoušky Klokanů jsou určené sektory C1, C2 a C3. V online prodeji na TicketLIVE právě probíhá první vlna předprodeje, kdy jsou vstupenky nejlevnější za 170 Kč. Tato vlna platí do neděle 6. 11. Od pondělí 7. 11. do pátku 11. 11. budou ve druhé vlně za 200 Kč. V den utkání je pak pořídíte za 230 Kč. Online prodej do sektorů Bohemians probíhá ZDE.

• 1. vlna, cena 170 Kč, do 6. listopadu
• 2. vlna, cena 200 Kč, od 7. do 11. listopadu
• 3. vlna, cena 230 Kč, v den utkání

VLAKOVÝ VÝJEZD
Aktivní fanouškovské skupiny pořádají "Poslední výjezd podzimu". Vyjeďte Klokanům fandit společně. Sraz fanoušků je v sobotu 12. listopadu na Hlavním nádraží v Praze v 9:30, vlak odjíždí o půl hodiny později a bude mít tři vagóny vyhrazené pro Bohemku. Zpátky do Prahy odjíždí vlak po 18. hodině. Pro aktuální informace z fanouškovského tábora sledujte facebookové profily Green White Fanatics a DFB a nic zásadního vám neuteče.

#BOHEMKADOTOHO