Vánoce s Klokanem 2022

V Ďolíčku se sejdeme první prosincovou sobotu odpoledne.

Vánoce s Klokanem 2022

Oblíbené a tradiční setkání fanoušků Bohemky v předvánočním čase se po třech letech vrací do Ďolíčku. Vloni ani rok předtím jsme se kvůli pandemii nemohli potkat, letos se na všechny opět těšíme. Vánoce s Klokanem se budou konat na Náměstíčku v sobotu 3. prosince, začátek čtyřhodinového programu bude v 16 hodin. Akci podporuje MČ Praha 10 a klubový partner Krušovice.

Termín jsme vybírali tak, abychom pro Vás v rámci programu mohli připravit také velkou autogramiádu A týmu. Tomu právě první sobotu v prosinci začíná krátká dovolená před startem přípravy na jarní část, vánočního setkání se ale ještě zúčastní. Dále se můžete těšit na doprovodný program na pódiu, kde by měl vystoupit sbor s vánočními písněmi, pokřtíme kalendář Bohemians pro rok 2023 a chystáme pro Vás také speciálního hudebního hosta.

Po autogramiádě se společně rozloučíme s hráči před dovolenou a v tradičních 19:05 společně rozsvítíme v Ďolíčku i vánoční stromeček, u kterého si všichni kromě koled zazpíváme společně také klubovou hymnu. Nebude chybět ani rozšířené občerstvení, pro dospělé svařák a pro ty menší třeba trdelník. Na ochozu tribuny opět najdete vánoční trhy a pro vánoční nákupy bude po celou dobu otevřený také klubový fanshop.

Celý program zakončí ohňostroj.

Chcete vystavovat na Vánocích s Klokanem?
Nabízíte-li zboží, které se povahou hodí na vánoční trhy, neváhejte se nám ozvat. Prodejní místo v Ďolíčku Vám poskytneme zdarma. Vaši nabídku posílejte na obchod@bohemians1905.cz do pátku 25. listopadu 2022.